iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
500 gr tavuk göğsü
2 yemek kaşığı tereyağ
12 çay bardağı susam
12 demet kıyılmış maydanoz
bir tutam tuz, karabiber, kekik, kırmızı biber
HAZIRLANIŞI
İnce kıyılmış maydanozu , tereyağını, baharatları ve susamı güzelce karıştırınElde ettiğiniz bu harci tavuklar arasinda bölüştürün ve güzelce harcı göğsün içine yayın Daha sonra göğüsleri rulo şeklinde sarın ve 2 şer santim aralıklarla kesin ve çöp şişlere bu parçaları yerleştirin İster fırında ister ızgarada pişirin Sebzeyle veya pilav üstü sıcak servis yapin
500 gr tavuk göğsü
2 yemek kaşığı tereyağ
12 çay bardağı susam
12 demet kıyılmış maydanoz
bir tutam tuz, karabiber, kekik, kırmızı biber
HAZIRLANIŞI
İnce kıyılmış maydanozu , tereyağını, baharatları ve susamı güzelce karıştırınElde ettiğiniz bu harci tavuklar arasinda bölüştürün ve güzelce harcı göğsün içine yayın Daha sonra göğüsleri rulo şeklinde sarın ve 2 şer santim aralıklarla kesin ve çöp şişlere bu parçaları yerleştirin İster fırında ister ızgarada pişirin Sebzeyle veya pilav üstü sıcak servis yapin