Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Sulu Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı

Tavuk Sulu Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tavuk Sulu Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*Bütün tavuk
*Tel şehriyeli bulgur
*Su
*Tuz

Tavuk Sulu Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Tam bir akşam yemeği menüsü tavuğu doğrayıp üzerine 3 bardak su ve tuz ekleyip iyice haşlayın haşlanmış tavukları başka bir kaba koyun ocağın altını kapatmayın Çünkü içine bulgurları atacağız Suyuna göre tel şehriyeli bulguru ekleyin İsterseniz başka bir tencerede 12 kaşık yağla bulguru biraz yağda kavurup tavuğun suyunu üstüne süzerek dökebilirsiniz ama kısa yoldan ben direk suyun içine bulguru attım Hem daha pratik tadı da gayet güzel ben hep göz kararı yaptım O yüzden kesin bir ölçü söyleyemiyorum Sadece şunu söyleyebilirim su bulgurun üzerini 2 parmak kadar geçecek şekilde olmalı Bulgur suyunu çekene kadar pişirilip altı *kapatılır kapağı kapalı şekilde biraz dinlenme ye bırakıldıktan sonra servis edilebilir

Similar threads

Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *4 kaşık tereyağ *Yarım çay bardağı tel şehriye *2 su bardağı bulgur *Sıcak su, tuz Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Tencereye yağı ve şehriyeyi koyun kavurun ,üzerine bulguru koyup karıştır kaynamış sıcak suyu bulgurun üzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Zerçallı Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *4 çay bardağı pilavlık bulgur *1 çay bardağı tel şehriye *1 tatlı kaşığı zerdeçal *1 çay kaşığı zencefil kişniş ve kimyon *1 tatlı kaşığı silme tuz *Yeterince tavuk suyu (köy tavuğu) *50 gr tereyağ Zerçallı Tel Şehriyeli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı pilavlık bulgur veya köy bulguru *1 çay bardağı tel şehriye *2 yemek kaşığı tereyağı *2 yemek kaşığı sıvı yağ *Tavuk bulyon (isteğe bağlı) *Tuz *Sıcak su *Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Tencerede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı bulgur *4 5 su bardağı sıcak su *1 çay bardağı tel şehriye *1 çay bardağı sıvı yağ *Tuz Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı 1 *Bulguru iyice yıkıyoruz *Tencere tel şehriyeyi koyuyoruz *Şehriyeler iyice...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı bulgur *2 yemek kaşığı tel şehriye *1 yemek kaşığı tereyağ *2 yemek kaşığı sıvı yağ *2, 5 su bardağı tavuk suyu veya sıcak su *Tuz Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Yağları tencereye koyup kızdırıyoruz Ardından tel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,496Konular
982,185Mesajlar
30,120Kullanıcılar
JohnnySon üye
Üst Alt