Tavuklu erişte çorbası MALZEMELER 1 adet havuç 1 adet yeşil kabak 2 sap kereviz 1 adet tavuk şnitzel 1 kadeh erişte 2 kadeh tavuk suyu 2 kadeh su 2 çorba kaşığı tereyağ Tuzlu Karabiber HAZIRLANIŞI Tavugu tırnak büyüklüğünde küçük parçalar halinde doğrayın Çorbayı pişireceğiniz tencereye önce tereyağını koyup kızdırın sonradan tavukları ilave edin Tavuklar pembeleşince içine küçük kareler halinde doğradığınız havuçları ek edin ve birlikte kavurun Kabakları kabuklarını soymadan, kereviz sapları ile birlikte küçük kareler halinde doğrayın ve tencereye ek edin Tavuk suyunu ve suyu ek edip kaynatın Servis yapmadan 10 dakika önce tuzlu, karabiber ve erişteleri ek edin ve erişteler pişinceye kadar kaynatın Sıcak servis yapın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.