Tavuklu kadayıf dolması MALZEMELER 300 gr Tel Kadayıf 12 Tavuk Göğsü 4 Yemek Yemek Kaşığı İrmik 3 Yemek Kaşığı Toz Şeker 1 Su Bardağı Ceviz 2 Su Bardağı Süt ŞERBET MALZEMESİ 3 Su Bardağı Toz Şeker 3 Su Bardağı Su 1 Çay Kaşığı Limon Suyu HAZIRLANIŞI Tavuk göğsünü tuzsuz, sade haşlayın Haşlanan tavuğu süzün ve tel tel didin irmik, süt, ve şekeri birlikte pişirip soğuyunca dövülmüş cevizi ve tavuk etlerini ekleyin Kadayıftan bir tedarik kopararak tabağa yayın Yelken Direği kısmına yeteri kadar harçtan yerleştirerek dolma sarar gibi sarın Tel kadayıf bitinceye dek bu işlemi uygulayın Yağlanmış tepsiye yerIeştirerek üzerine kızdırılmış margarini eşit miktarda gezdirin Evvelden ısıtılmış fırında kızartın Su ve şekeri birlikte kaynatın ve şerbeti limonla kestirip, soğuması için bırakın Kadayıflar sıcak, şerbet soğuk olmak üzere kepçeyle üstüne gezdirip çekmesini bekleyin Servis tabağına alarak servis yapın