Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tavuklu Karnıyarık

Tavuklu Karnıyarık

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
35
F-D Coin
94

Tavuklu Karnıyarık Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 tane büyük bostan patlıcan
  • Yarım kilo tavuk kıyması
  • 1 çay bardağı domates püresi
  • 2 adet sivri biber
  • 3 diş sarımsak
  • 1 baş soğan
  • Karabiber pul biber tuz kırmızı toz biber
  • 1 çay bardağı sıcak su
Kızartması için patlıcanların
  • Sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı dolusu salça

Tavuklu Karnıyarık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kıymayı bir tavaya alalım güzelce kavuralım.
  2. Sonra soğan sarımsak biberleri doğrayıp ekleyelim güzelce kavurmaya devam edelim.
  3. Ardından domates püresine ekleyip bir taşım kaynatıp baharatlarını istediğiniz kadar ekleyip kavurun. Sıcak suyu da ekleyip çekene kadar suyu pişirelim.
  4. Dinlenmeye bırakalım.
  5. Patlıcanları 4 dilime bölüp yıkayıp kâğıt havlu ile kurulayıp sıvı yağ da kızartalım.
  6. Tepsiye dizelim.
  7. İç harcı hisse yapalım.
  8. Salçalı su yapalım tepsiye dökelim.
  9. 180 derece fırında 20. Dk üstüne tepsi kapatarak pişirelim şimdide demek isteyen herkese afiyet olsun ????????????.
Tavuklu Karnıyarık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt