iltasyazilim
FD Üye
Tavuklu Perdesiz Pilav Tarifi İçin Malzemeler
*1 kilo kemiksiz tavuk göğsü
*4 su bardağı pirinç
*6 su bardağı su
*2 yemek kaşığı tuz
*1 su bardağı kadar kuş üzümü
*1 su bardağı ceviz
*1 çay bardağı sıvı yağ
Tavuklu Perdesiz Pilav Tarifi Yapılışı Öncelikle tavukları güzelce yıkayıp küp küp doğruyoruz Suyunu çekinceye kadar pişiriyoruz Üstüne sıvı yağı ekliyoruz Kavuruyoruz Piricimizi suya ıslıyoruz Cevizi başka bir tavada kavuruyoruz söndürmeye yakın kuş üzümünü ekleyip kapatıyoruz Pirinçleri süzüp kavrulan tavuğun üstüne ekliyoruz Ceviz ve üzümü de ekleyip suyunu da koyup tuzunu atıp alttan tavuğu kaldırmayacak şekilde karıştırıp pişirelim Piştikten sonra ters çevirelim
*1 kilo kemiksiz tavuk göğsü
*4 su bardağı pirinç
*6 su bardağı su
*2 yemek kaşığı tuz
*1 su bardağı kadar kuş üzümü
*1 su bardağı ceviz
*1 çay bardağı sıvı yağ
Tavuklu Perdesiz Pilav Tarifi Yapılışı Öncelikle tavukları güzelce yıkayıp küp küp doğruyoruz Suyunu çekinceye kadar pişiriyoruz Üstüne sıvı yağı ekliyoruz Kavuruyoruz Piricimizi suya ıslıyoruz Cevizi başka bir tavada kavuruyoruz söndürmeye yakın kuş üzümünü ekleyip kapatıyoruz Pirinçleri süzüp kavrulan tavuğun üstüne ekliyoruz Ceviz ve üzümü de ekleyip suyunu da koyup tuzunu atıp alttan tavuğu kaldırmayacak şekilde karıştırıp pişirelim Piştikten sonra ters çevirelim