Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tavuklu Pilav

Tavuklu Pilav
0
66

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
tavuklu-pilav.jpg

Tavuklu Pilav Tanımı İçin Gereçler

  • ️8 adet tavuk budu
  • ️2 su bardak pilav
  • ️2 yemek kaşığı tereyağ
  • ️4 bardak tavuksuyu (220 ml bardak ölçüsü)
  • ️1 yemek kaşığı tuz

Tavuklu Pilav Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavuk butlarını suda kaynatıyorsunuz.
  2. Piştikten sonra etini kemiğinden ayırıyorsunuz ve tavuk suyunu bir kâseye boşaltıyorsunuz.
  3. Farklı büyük bir tencerede evvel tereyağını eritip akabinde 2 bardak pilavı ekleyip kavuruyorsunuz.
  4. Tavuk modüllerini pilavın içine döküp hepsini kızartıyorsunuz.
  5. 2 bardak pilava 4 bardak tavuk suyu ekliyorsunuz.
  6. Tuzu ek edip, kısık ateşte 12 dakika pişiriyorsunuz.
 
858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt