Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuskuşu

Tavuskuşu
0
293

Similar threads

Tavuş kuşu görmek, hoş ve mülk sahibi olmakla birlikte melun bir kadına, Tavsun etini yemek yemek, bu kadının mirasına konmaya, Tavus elde etmek yahut tavusu olduğunu görmek kibirlenmeye ve güzelliği ile böbürlenmeye kötüye işaret eder Varlıklı ve hoş bir kadınla tanışacağınıza muhabere eder...
Cevaplar
0
Görüntüleme
251
Kahve Falında Tavuskuşu Görmenin Anlamı Kahve Falında Tavuskuşu Bakmak Kahve Falında Tavuskuşu Görmek: Ummadığınız bir paraya kısa sürede konacaksınız Şayet de bir servet anlamına gelir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Kahve Falında Tavuskuşu Gormenin Anlamı Kahve Falında Tavuskuşu Gormek Kahve Falında Tavuskuşu Gormek: Ummadığınız bir paraya kısa surede konacaksınız Belki de bir miras anlamına gelir
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Kahve falımda tavuskuşu çıktı nasıl yorumlanmalı ? Bugün arkadaşa gittim kahveye, defalarca ki gibi fincanımı kendim çevirdim Dalgasına bakıp tebessüm etmek için Fincanı bir çevirdim , belirgin bir tavuskuşu şekli Diğer birşey yokkahvefalimdatavuskusuciktinasilyorumlanmali5c5a08bb08905alt Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
En Guzel Gelinlik Dunyanın En pahalı Gelinliği Tavus kuşu gelinlik Tavuskuşu gelinlik modeli imagesdunyaninenguzelgelinligi5afb55195485d imagesdunyaninenguzelgelinligi5afb551a5e117 2000 adet tavuskuşu tuyunden dikilmiş ve 15 milyon dolara (239 milyon TL) mal olan gelinlik dunyanında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,024Kullanıcılar
kelleavcisiSon üye
Üst Alt