Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tayfur Bingöl: Şimdiki hayalim Beşiktaş ile şampiyon olmak

Tayfur Bingöl: Şimdiki hayalim Beşiktaş ile şampiyon olmak
0
101

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Beşiktaş'ın yeni transferi Tayfur Bingöl, Beşiktaş resmi sitesine açıklamalarda bulundu.

Deneyimli sağ bek, "Benim için hasret bitti, sevenler kavuştu diyebiliriz. Beşiktaş'a kavuştuğum için çok heyecanlı ve memnunum." diyerek kelamlarına başladı.

"Beşiktaşlılar Derneği'ne giderdim"

Beşiktaş'ı ufak yaşlarından beri takip ettiğini belirten 29 yaşındaki futbolcu, "Transfer süreci çok uzun sürdü. Ben de her an Beşiktaş'a gitmeyi bekliyordum. Antrenmanlarıma odaklanmıştım ve 'Beşiktaş'a gidersem en üst düzeyde gideyim' diye düşünüyordum.

12 yaşında bir çocuk düşünün, Ankara'nın Çankaya ilçesinde. 12 yaşımda Beşiktaşlılar Derneği'ne maç izlemeye gidiyordum ve oradaki Beşiktaşlılar ile birlikte seviniyordum." dedi.

dffggf_1483.jpg

"Bu sene amacım şampiyon olmak"

Beşiktaş taraftarına övgüler yağdıran Bingöl, "Geçen sene burada maça çıktığımda Beşiktaşlı taraftarlar beni tribüne çağırmıştı. Olağan ilerleyen vakitte rakip kadroda olduğum için top ayağımıza geldiğinde inanılmaz bir gürültü çıkarıyordu taraftarlar.

Valerien hocam bana hangi bölgede vazife verirse oynamaya hazırım. Her bölgede oynama kapasitem yüksek. Sağ bek, sol bek, sol açık her bölgede çok rahatım. Alanyaspor'a imza atarken hayalim Beşiktaş'a gitmek demiştim. Bu sene de maksadım şampiyon olmak." ifadelerini kullandı.

dffggf_1475.jpg