Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
taze bir meleğe düğün giriş müziği konusunda yardım etmek isteyenler burayaaa :)
taze bir meleğe düğün giriş müziği konusunda yardım etmek isteyenler burayaaa im sizden destek bekliyorum hadi bana destek edin düğüne birincil girişte nasıl müzik olmalı ?
Nikah Plan Program
Bu Sene da hiç ümitsiz kalmamanız ve hayallerinize kavuşmanız İçin Ilk Olarak nasıl bir düğün töreni istediğinize karar verin Altında sizin için bir kaç seçenek hazırladık
*Kır düğünleri
*Düğün + Kokteyl
*Bir Misafir Etme ( Evde veya Restaurantta)
*Otel Düğünleri
KIR...
sonbahar gelinlerine tavsiyeler yüzük tepsisi süsleme nişan tepsisi süsleme söz laf süslemesi çikolata Düğün mevsimi olarak yaz ayları daha fazla seçim edilse de, sonbaharda evlenenlerin sayısı hiç de eksik değil İşte sonbahar gelinleri için tavsiyeler… Gelin edinmek her genç kızın...
Yeşim Salkım; bir yıldır birlikte olduğu Hakan Eratik'le nikah masasına oturacak hakan eratik kaç yaşında hakan eratik hayatı kac yasinda kimdir biyografi Yeşim Salkım; bir yıldır birlikte olduğu Hakan Eratik'le yılında düğün masasına oturmayı planlıyor Düğün Girit'te olacakdiyen Salkım'ın...
Usta sanatçı Orhan Gencebay, yıllar önce yaşadığı zorlukları anlattı. 1973 yılında müzik piyasasında yaşadığı baskı ve tehditlerden bahseden Gencebay, o yıllarda nasıl direndiğini söyledi.
76 yaşındaki Orhan Gencebay, müzik piyasasında kendisine yapılan baskı hakkında Günaydın'dan Tuba...
Usta sanatçı Orhan Gencebay, yıllar evvel yaşadığı zorlukları anlattı. 1973 yılında müzik piyasasında yaşadığı baskı ve tehditlerden bahseden Gencebay, o yıllarda nasıl direndiğini söyledi.
76 yaşındaki Orhan Gencebay, müzik piyasasında kendisine yapılan baskı hakkında Günaydın'dan Tuba...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.