nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 36
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Taze Fasulye Çorbası Nasıl Yapılır?
Ramazan ayı gelirken bizlerlerde yemek tariflerimize biraz tartı verelim istedik Eğer farklı tatlara açıksanız acilen vereceğimiz tarif ile ramazan ayının birincil iftar yemeği şimdiden hazırlanmış sayılır
Ramazanda size ayrı tatlar araştırmaya devam edeceğiz Ama önce taze fasulye çorbamızın malzemelerini verelim
250 gr taze fasulye soğan yada 2 adet pırasa 1 tane patates 1 tane havuç tavuk suyu zeytinyağ Malzemelerimiz bu dek hemen defalarca birlikte an be an taze fasulye çorbamızın yapılışına geçelim Fasulyeleri ince ince doğrayın
Zeytinyağını tencereye koyun ve kızarmasını bekleyin Soğan istiyorsanız ince kıydığınız soğanları yağda kızartın Eğer soğan yerine pırasa seçim ederim derseniz o vakit tekrar ufak yuvarlaklar halinde doğradığınız havuç ve pırasaları patates ve fasulye ile birlikte kızaran yağın içine atın
Adamakıllı kavurduğunuz malzemelerin üzerine tavuk suyunu ek ederek malzemeleri kaynamada bırakın En Ince Ayrıntısına Kadar yumuşayan malzemeleri isterseniz rondodan geçirin isterseniz bu haliyle servis yapın
Sağlık Durumu olsun *
Ramazan ayı gelirken bizlerlerde yemek tariflerimize biraz tartı verelim istedik Eğer farklı tatlara açıksanız acilen vereceğimiz tarif ile ramazan ayının birincil iftar yemeği şimdiden hazırlanmış sayılır
Ramazanda size ayrı tatlar araştırmaya devam edeceğiz Ama önce taze fasulye çorbamızın malzemelerini verelim
250 gr taze fasulye soğan yada 2 adet pırasa 1 tane patates 1 tane havuç tavuk suyu zeytinyağ Malzemelerimiz bu dek hemen defalarca birlikte an be an taze fasulye çorbamızın yapılışına geçelim Fasulyeleri ince ince doğrayın
Zeytinyağını tencereye koyun ve kızarmasını bekleyin Soğan istiyorsanız ince kıydığınız soğanları yağda kızartın Eğer soğan yerine pırasa seçim ederim derseniz o vakit tekrar ufak yuvarlaklar halinde doğradığınız havuç ve pırasaları patates ve fasulye ile birlikte kızaran yağın içine atın
Adamakıllı kavurduğunuz malzemelerin üzerine tavuk suyunu ek ederek malzemeleri kaynamada bırakın En Ince Ayrıntısına Kadar yumuşayan malzemeleri isterseniz rondodan geçirin isterseniz bu haliyle servis yapın
Sağlık Durumu olsun *