Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Taze Fasülye Kavurması

Taze Fasülye Kavurması

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Taze Fasülye Kavurması Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım kilo taze fasülye
*İsterseniz kışlık kavanozlarda hazırladığınız haşlanmış taze fasülyeyide kullanabilirsiniz
*2 adet orta boy soğan
*2 adet yumurta
*Tuz sıvı yağ
*İsteğe göre üzeri için acı pul biber

Taze Fasülye Kavurması Tarifi Yapılışı İlk olarak taze fasülyelerimizi fazla yumuşak olmayacak şekilde haşlıyoruz Daha sonra süzüp hiç suyu kalmayacak şekilde elimizle sıkıp suyunu alıyoruz Tavaya doğradığımız soğanı iyice kavurup fasülyeyi ekliyoruz İyice kavurduktan sonra yumurtaları içine kırıp tekrar kavurmaya devam ediyoruz Yumurtalar piştikten sonra tuzunu isteğe göre acı pul biberini ilave ederek servis edebiliriz Afiyet olsun

Similar threads

Kışlık Taze Fasülye (Dondurucuda) Tarifi İçin Malzemeler *10 kilo taze fasülye *5 kilo domates *1 su bardağı sıvı yağ yada zeytinyağı *2 su bardağı su *Tuz Kışlık Taze Fasülye (Dondurucuda) Tarifi Yapılışı Selamün aleyküm İlk önce fasülyelerimizi kırıp yıkayalım suyunu süzdürelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Taze Fasülye Kavurması Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kilo taze fasülye *Bir büyük soğan *Karabiber *Pulbiber *Tuz *Zeytinyağ Taze Fasülye Kavurması Tarifi Yapılışı Fasülyeler ince ince kare şeklinde doğranır ve haşlanır Haşlanan fasülye bir kenara alınır Bu arada soğanlar yemeklik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Lezzetli Fasülye Kavurması Tarifi İçin Malzemeler *500 gram fasülye *1 kaşık tereyağ ve sıvı yağ *1 kaşık salça(ben karışık kullandım) *Tuz, pul biber(isteğinize göre) *2 tane soğan orta boy *4 tane sarımsak *Yarım domates Lezzetli Fasülye Kavurması Tarifi Yapılışı Önce fasülyelerimizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Acılı Taze Fasülye Kavurması Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kilo taze fasülye(ben buzluktan çıkardım) *1 adet büyük soğan *1 adet domates *1 adet biber *1 çay bardagı pirinç *Yarım yemek kaşığı salça *Tuz, karabiber, pulbiber Acılı Taze Fasülye Kavurması Tarifi Yapılışı Soğanı uzun uzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Zeytinyağlı Taze Fasülye Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kilo taze fasülye *1 tane kuru soğan *45 tane domates *Zeytin yağ *Tuz *İsteğe bağlı 2 tane patates *1 kaşık biber salçası *1 kaşık domates salçası Zeytinyağlı Taze Fasülye Tarifi Yapılışı Herkese merhabalar sebze yemeği her zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
858,477Konular
981,281Mesajlar
29,558Kullanıcılar
vedat09mSon üye
Üst Alt