Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Taze Fasulye Konservesi Tarifi

Taze Fasulye Konservesi Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Taze Fasulye Konservesi Tarifi İçin Malzemeler

*5 kilo taze fasulye
*3 kilo domates
*2 çorba kaşığı iri tuz

Taze Fasulye Konservesi Tarifi Yapılışı Fasulyeleri ayıklayıp kırın Suya koyup iyice yıkayın Fasulyeler suyun içinde kalsın ordan elinizle alıp fazla suyunu süzüp kabuklarını soyup küp küp doğradığınız domateslerin üzerine koyun Tuzu da ekleyip kapağını kapatınAltı kısık bir şekilde suyunu salıp fasulyelerin rengi donup hafif yumuşayana kadar pişirin Eğer ki olur da domatesler su vermez fasulyeler kuru kalırsa bir bir buçuk litre kadar su ekleye bilirsiniz Tencerenin yarısını geçmeyecek şekilde fasulyeden fasulyeye pişme süresi değişir o yüzden süre vermiyorum Resimlerden ayarlaya bilirsiniz Zaten kaynadıktan sonra doldursanız bile sorun olmaz ben hafif yumuşayınca tam suyunu vermiş olduğu için bu şekilde yapıyorum Kavanozların içindeki su miktarı yarısına kadar olunca yeterli oluyor Doldurduğunuz kavanozların kapaklarını ve kavanozun ağız kısmını iyice kuruladıktan sonra kapağını kapatıp bir bezin üzerine ters çevirin Üzerlerini örtüp 24 saat bekletip karanlık bir yerde muhafaza edin Kışın açtığınız kavanozun isterseniz suyunu süzüp isterseniz suyuyla hem etli hem zeytinyağlı olarak pişirebilirsiniz Tadı harika oluyor Afiyet olsun

858,494Konular
981,563Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt