Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Taze İç Bezelyeli Tavuk Budu

Taze İç Bezelyeli Tavuk Budu

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Taze İç Bezelyeli Tavuk Budu (4 Kişilik)

Malzemeler:

4 tavuk budu
1 kg taze iç bezelye
3 soğan
3 domates
2 sivri biber
89 yemek kaşığı sıvıyağ
Tuz, biber



HAZIRLANIŞI :

Tavuk butlarını temizleyin, yıkayın, tuz ve biberle ovalayın Bir tencerede kızdıracağınız 3 kaşık sıvıyağda butları çevirerek her iki taraflarını iyice kızartın ve bekletin
Bezelyenin içlerini ayıklayın Soğanları ince ince kıyın, domatesleri ufak küpler halinde kesin ve sivri biberleri de küçük küçük doğrayınBüyük bir tencerenin içinde kalan yağı kızdırıp, soğan ve biberleri hafif pembeleştirin Domatesleri ekleyerek birlikte 23 dakika çevirin
Tavuk butlarını, bezelyeleri ve üzerini örtecek kadar suyu ilave edin ve kaynayınca ateşi kısın Tavuk eti ve bezelyeleri 4550 dakika kadar pişirin

http:img443**************img4437510ymk789sf

 
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt