iltasyazilim
FD Üye
Taze Otlu Somon Gülleri Tarifi Tarifi için;
Filetodan ince dilimler kesin, gül ya da rulo gibi şekillendirip fırın kabına alın Bir kasede zeytinyağı, sarımsak, rende parmesan, tuz, karabiber sosu yapıp balıklara dökün 200 derecede 15 dakika fırınlayın
Tereyağında domates, çin maydanozu, sarımsağı doğrayıp soteleyin Ekmekler paylaştırın ve üstlerine parmesan rendeleyin 10 dakika fırınlayın
Kalan otları ve cevizi zeytinyağıyla rondodan geçirin Balığı ekmeklerin üstünde ve taze otlu pestoyla servis edin
Malzemeler
2 adet somon fileto
4 dilim tahıllı köy ekmeği
1 yemek kaşığı tereyağı
1 tutam taze kekik
1 tutam çin maydanozu
1 tutam dereotu
45 diş sarımsak
45 yaprak polorosso
45 yaprak roka
1 kase cherry domates
1 tutam fesleğen
56 adet ceviz içi
100 gram parmesan peyniri
Kaynak : Turkmax Gurme
Filetodan ince dilimler kesin, gül ya da rulo gibi şekillendirip fırın kabına alın Bir kasede zeytinyağı, sarımsak, rende parmesan, tuz, karabiber sosu yapıp balıklara dökün 200 derecede 15 dakika fırınlayın
Tereyağında domates, çin maydanozu, sarımsağı doğrayıp soteleyin Ekmekler paylaştırın ve üstlerine parmesan rendeleyin 10 dakika fırınlayın
Kalan otları ve cevizi zeytinyağıyla rondodan geçirin Balığı ekmeklerin üstünde ve taze otlu pestoyla servis edin
Malzemeler
2 adet somon fileto
4 dilim tahıllı köy ekmeği
1 yemek kaşığı tereyağı
1 tutam taze kekik
1 tutam çin maydanozu
1 tutam dereotu
45 diş sarımsak
45 yaprak polorosso
45 yaprak roka
1 kase cherry domates
1 tutam fesleğen
56 adet ceviz içi
100 gram parmesan peyniri
Kaynak : Turkmax Gurme