Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

TBMM'ye Doğa Dostu, Yerli Üretim Mini Kamyonetler Alındı

TBMM'ye Doğa Dostu, Yerli Üretim Mini Kamyonetler Alındı
0
64

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
tbmm-ye-doga-dostu-yerli-uretim-mini-kamyonetler-alindi-1633860805.jpg

TBMM bahçesinde İşletme ve Yapım Başkanlığınca yerleşke içi çevre ve binalarda her türlü bakım, onarım ve işletme faaliyetleri yürütülüyor. Verilen hizmeti daha verimli hale getirmek ve işleri kolaylaştırmak için yerleşkenin her noktasına hızlı ve güvenli şekilde lojistik hizmet sağlayacak "çevre dostu" araçlara ihtiyaç duyuldu.

Dünya parlamento bahçeleri arasında en geniş alanlardan birine sahip olan ve Başkentin merkezindeki en önemli yeşil alanlardan olan TBMM bahçesi, 500 dönüm alan üzerine kurulu.

Yerli üretim mini kamyonetler enerji ve zaman tasarrufu sağlayacak

c9a6c93a6f0a5f7a26c90cc344b8ae58229580fc.jpeg

TBMM'ye bu kapsamda elektrik motorlu ve şarj etmeye uygun, enerji ve zaman tasarrufu sağlayan, doğayı kirletmeyen, düşük bakım maliyeti olan yerli üretim 6 mini kamyonet alındı.

Mini elektrikli kamyonetler, Bursa'da yıllardır otomotiv üzerine faaliyet gösteren firma tarafından üretildi. 1+1 kişilik mini kamyonetlerin 3 tarafı açılan alüminyum kasası mevcut. Araçlar, 800 kilogram yük taşıyabiliyor.

858,496Konular
981,802Mesajlar
29,870Kullanıcılar
kemalbelenSon üye
Üst Alt