Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tc Kimlik No İle Acık Lise Oğrenci Girişi

Tc Kimlik No İle Acık Lise Oğrenci Girişi
0
173

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Tc Kimlik Numarası İle Acık Lise Oğrenci Giriş Linki

Tc Kimlik Numaranız ile Acık Oğretim Lisesi ve Mesleki Acık Oğretim Lisesi oğrenci girişini aşağıda verdiğimiz linkten yapabilirsiniz Acık lise girişi yaparak notlarınızı, sınav giriş belgenizi, sınav giriş yerlerinizi ve diğer bilgilerinizi oğrenebilirsiniz

Milli Eğitim Bakanlığının sistemine giriş yaparak Acık lise durumunuzu sınav ve not bilgilerinizi Buradan oğrenebilirsiniz

Similar threads

Tc Kimlik Numarası İle Açık Lise Öğrenci Giriş Linki Tc Kimlik Numaranız ile Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrenci girişini aşağı verdiğimiz linkten yapabilirsiniz Açık lise girişi yaparak notlarınızı, imtihan giriş belgenizi, sınav giriş yerlerinizi ve diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
317
imagesaciklisesinavyerleribellioldu5ad8c989706a5 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duzenlenen Acık Oğretim Lisesi ve Mesleki Acık Oğretim Lisesi sınav giriş yerleri belli olduTC Milli Eğitim Bakanlığı Acık Oğretim Lisesi, yılında Film Radyo ve Televizyonla Eğitim Başkanlığı bunyesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Eba oğrenci kurs girişi Milli Eğitim bakanlığının Oğrencilere takviye 1 donem kursları 3 Ekim 2019´te başlayacak ve 24 Ocak 2019´da sona erecek 2 donem kursları ise 8 Şubat 2019´da başlayacak 2 donem kursları ve yıllık kurslar 17 Haziran 2019´da tamamlanmış olacak 3 donem yaz kursları ise 20...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
images2019aiokayitlarinezaman5af9d39ec5d7a 2019 Acık İlkoğretim Okulu Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri Acık İlkoğretim Okulu 20192019 EğitimOğretim Yılı III Donem yeni kayıt işlemleri 7 Mayıs 2019 – 01 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacaktır Yeni Kayıt işlemleri, Oğrenci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
2019 OALDS Ozel Akşam Liseleri Oğrenci Başarısı Değerlendirme Sınavı 2019 2019 OALDS başvuru şartları 2019 OALDS 16 il merkezinde; Adana, Adıyaman, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzonda yapılacaktır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,474Konular
981,218Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt