Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Teamviewer Nasıl Kullanılır?

0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Teamviewer Kullanışı
Teamviewer

TeamViewer ile internet uzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup, yonetim işlemi yapabilirsiniz

TeamViewer kullanabilmek icin sadece iki tarafın da yazılımı kurması yeterli Sonra kolaylıkla ve herhangi bir firewall vb ayar yapmadan kolaylıkla karşı bilgisayara ve masaustune bağlanabilirsiniz

Bunları Uygulayın;

1Burdaki ID size verilen ID dir bilgisayarınıza girmesini istediğiniz kişiye bunu vermelisiniz

2Sizin şifrenizdir ama orda gorunmez Predefined(Ontanımlı) yazarbilgisayarınıza girmesini istediğini kişiye ID ve şifrenizi vermek ZORUNDASINIZ

3Bir başkasının bilgisayarına girerken ondan ID numarasını isteyeceksiniz ve genellikle 12 345 678 gibi (Aralardaki boşluklarıda aynen yazmanız lazım) bir sayıyı yazacaksınız

4Bu secenek karşıdaki bilgisayarı birebir bizim ekranımıza getirir

5“Connect to partner diyerek bağlantıyı gercekleştiriniz Buna bastığınızda karşı tarafın şifresini girmenizi isteyecektir doğru bir şekilde bağlandığınızda sorunsuz olarak mudahale edebilirsiniz

Similar threads

Teamviewer Nasıl Kullanılır Resimli Anlatım Teamviewer Kullanımı TeamViewer ile internet uzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup, yonetim işlemi yapabilirsiniz Teamviewer kullanabilmek icin; 1Burdaki ID size verilen ID dir bilgisayarınıza girmesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Teamviewer Nedir Teamviewer Nasıl Kullanılır TeamViewer kolay ve guclu bir uzak masaustu yoneticisi ve aynı zamanda masaustu bilgileri paylaşım ve transfer yazılımıdır hic bir sorun cıkarmadan istediğiniz herşeyi yapmanıza olanak sağlar TeamViewerda ID numarasını ve şifreyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Teamviewer Uzak Denetim Programının Kullanımı İle İlgili Detaylar Teamviewer Nasıl Kullanılır Resimli Anlatım Teamviewer Kullanımı Sevgili melekler, daha önce sizlerle teamviewer uzaktan denetim programı hakkında bilgiler vermiştik Bu yararlı programın kurulmasıyla ilgili olarak Teamviewer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Teamviewer Nedir Teamviewer Nasıl Kullanılır TeamViewer basit ve kuvvetli bir uzaktan masaüstü yöneticisi ve bununla beraber masaüstü bilgileri paylaşım ve transfer yazılımıdır hiç bir sorun çıkarmadan istediğiniz herşeyi yapmanıza ihtimal sağlar TeamViewerda ID numarasını ve şifreyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Teamviewer Uzaktan Denetim Programı Nedir Nasıl Çalışır ? Teamviewer Nedir Teamviewer Nasıl Kullanılır Sevgili melekler, diyelim bir arkadaşınıza telefon ya da msnden bir program koyması ya da bilgisayarında bir değiştirme yapması için tarifte bulunuyorsunuz fakat arkadaşınız bunu bir türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,474Konular
981,218Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt