Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tecdidi İman Ve Nikah Duası

Tecdidi İman Ve Nikah Duası
0
172

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Tecdidi İman Ve Nikah Duası Nedir

Tecdidi İman ve Nikah Duası
Allahumme inni uridu en uceddide'limane ve'nnikaha tecdiden bikavli la ilahe illallah, Muhammedun ResUlullah

Ey Rabbim, imanımı ve nikahımı, la ilahe illallah Muhammedun ResUlullah diyerek yeniliyorum Benden imanıma aykırı duşecek ne kadar soz, hareket ve fikir meydana gelmişse, hepsine tevbe istiğfar ediyor, pişmanlık duyup af diliyorum Beni afvet, nikahımı da sabit kıl

Similar threads

Amentu Tecdidi İman ve Tecdidi Nikah Duası) Her Musluman, cocuklarına (Amentu billahi ve Melaiketihi ve Kutubihi ve Rusulihi vel Yevmilahiri ve bil Kaderi hayrihi ve şerrihi minallahi teala velba'su ba'delmevti hakkun Eşhedu en La ilahe illallah ve Eşhedu enne Muhammeden abduhu ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Tecdidi İmân Ve Nikâh Duâsı Nedir Tecdidi İman ve Nikah Duâsı Allahümme innî ürîdü en üceddide'lîmâne ve'nnikâha tecdîden bikavli lâ ilâhe illâllah, Muhammedün Resûlüllah Ey Rabbim, imanımı ve nikahımı, lâ ilâhe illâllah Muhammedün Resûlullah diyerek yeniliyorum Benden imanıma aykırı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Tecdidi İman ve Nikah Duâsı Allahümme innî ürîdü en üceddide'lîmâne ve'nnikâha tecdîden bikavli lâ ilâhe illâllah, Muhammedün Resûlüllah Ey Rabbim, imanımı ve nikahımı, lâ ilâhe illâllah Muhammedün Resûlullah diyerek yeniliyorum Benden imanıma aykırı düşecek ne kadar söz, hareket ve fikir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Tecdidi İman ve Nikah Duası tecdidi iman duası arapça düğün duası nikah arapça dini nasıl yapılır 1548187313 1548187313 tecdidiimanvenikahduasi5c543c39f10a4tecdidiimanvenikahduasi5c543c39f10a4 http:wwwdinimizislamcomResimlerNikahDuasigif Tecdidi imân: İman Tazeleme Âmentü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
Onemli Dualar Okunması gereken Onemli Dualar Nazardan ve her turlu zarardan korunmak icin okunan dua: (Euzu bikelimatillahittammati min şerri ma haleka) Manası: Butun yaratıkların şerrinden Allahın kusursuz kelamlarına ayetlerine yani Kur'ana sığınırım Zira ayetlerinde gizli acık her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt