Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tecdidi İmân Ve Nikâh Duâsı

Tecdidi İmân Ve Nikâh Duâsı
0
122

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tecdidi İmân Ve Nikâh Duâsı Nedir

Tecdidi İman ve Nikah Duâsı
Allahümme innî ürîdü en üceddide'lîmâne ve'nnikâha tecdîden bikavli lâ ilâhe illâllah, Muhammedün Resûlüllah

Ey Rabbim, imanımı ve nikahımı, lâ ilâhe illâllah Muhammedün Resûlullah diyerek yeniliyorum Benden imanıma aykırı düşecek ne kadar laf, hareket ve hafıza meydana gelmişse, hepsine tevbe istiğfar ediyor, vicdan azabı duyup affetme diliyorum Beni afvet, nikahımı da değişmez kıl*

Similar threads

Tecdidi İman ve Nikah Duâsı Allahümme innî ürîdü en üceddide'lîmâne ve'nnikâha tecdîden bikavli lâ ilâhe illâllah, Muhammedün Resûlüllah Ey Rabbim, imanımı ve nikahımı, lâ ilâhe illâllah Muhammedün Resûlullah diyerek yeniliyorum Benden imanıma aykırı düşecek ne kadar söz, hareket ve fikir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Tecdidi İman Ve Nikah Duası Nedir Tecdidi İman ve Nikah Duası Allahumme inni uridu en uceddide'limane ve'nnikaha tecdiden bikavli la ilahe illallah, Muhammedun ResUlullah Ey Rabbim, imanımı ve nikahımı, la ilahe illallah Muhammedun ResUlullah diyerek yeniliyorum Benden imanıma aykırı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Tecdidi İman ve Nikah Duası tecdidi iman duası arapça düğün duası nikah arapça dini nasıl yapılır 1548187313 1548187313 tecdidiimanvenikahduasi5c543c39f10a4tecdidiimanvenikahduasi5c543c39f10a4 http:wwwdinimizislamcomResimlerNikahDuasigif Tecdidi imân: İman Tazeleme Âmentü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
Manâlı Dualar Okunması gereken Kayda Değer Dualar Nazardan ve her türlü zarardan korunmak için okunan dua: (Euzü bikelimâtillahittammâti min şerri mâ haleka) Manası: Tüm yaratıkların şerrinden Allahın hatasız kelamlarına âyetlerine yani Kur'ana sığınırım Zira âyetlerinde gizli açık her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Nikah Duası Nikâh duasının türkçe okunuşu: Allahümmecal hâzel akde vennikahe meymûnen mubâreken vecal beynehümâ ülfeten ve mehabbeten ve karârâ ve lâ tecal beynehümâ nefreten ve fitneten ve firârâ Allahümme ellif beynehümâ kemâ ellefte beyne Âdeme ve Havvâ Ve kemâ ellefte beyne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt