Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tecrübeli Arkadaşlardan Ivedi Takviye İstiyorum. :) Lütfen İçeriye Buyrun..

Tecrübeli Arkadaşlardan Ivedi Takviye İstiyorum. :) Lütfen İçeriye Buyrun..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar daha önce aşarıdaki metini konu olarak açmıştım ve sorular sormuştum Acilen sizden diğer bişey isteyeceğim Buyrun derdime derdime derman arıyorum
Bir kızdan hoşlanıyorum ve duygularımı ona açıkladım ama o beni arkadaş olarak sevdiğini ileride şayet olabilir demişti Fakat hergün o kadar mesajlaşıyorus oysa Sırf benle mesajlaşıyo galiba Bide bana şöyle yap şöyle yap diye zihin veriyo (mesela biraz yağ var bnde diyete gir falan filan diyegirdikten sonrada ne yedin filan diye sorar mutlaka ) Neyse şuan olağan arkadaş gibi mesajlaşıyoruz

Sorum şu;

Şuanlık arkadaş gibi konuşmaya dewam ediyorum Ama yazın söylüyeceğim bundan böyle Sensiz olmuyor! Sensizlik acı çektiriyor bana artık bir karar vermeni istiyorum Gibisinden Bana bu konuşmayı hazırlamam da muavin olur musunuz acaba? (Siz olsanız benim yerimde yazın neler söyleyebilirdiniz?)

858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt