Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tefriciye miktari 4444 bundan fazla okunursa duan kabul olur mu?

Tefriciye miktari 4444 bundan fazla okunursa duan kabul olur mu?
0
179

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tefriciye miktari nedir tefriciye miktari 4444 bundan pozitif okunursa dua kabul olur mu?

Yanıt: Tefriciye miktari 4444 bundan pozitif okunursa duan kabul olur mu?

Salâtı Tefriciye Salâtı Nariye Allâhümme salli salâten kâmilaten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil'ukadü, ve tenfericü bihil'kürabü, vetükdâ bihil'havâicü, ve tünâlü bihir'regâibü, ve hüsnül'havâtimi, ve yüsteskal'ğamamü bivechihil'ke'imi ve alâ âlihi ve sahbihî fî külli lemhatin ve nefesin biadedi külli mâlûmin lek ımamı Kurtubi Hazretleri şöyle demiş

Bir kimse, fazla kayda değer bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, veya üstünde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için, Salatı Tefriciye'yi 4444 kere okuyup, bu mübârek Salâtü Selâm ile Ulu Peygamberimizi vesile edinse, hiç kararsızlık ve tereddüt yoktur ama, Ulu Allah, o kulunun özlem ve muradının olması için bahtı açık bir kapı açar, hayırlı bir sebep yaratır ve ona muradını verir *

Similar threads

Tefriciye miktari nedir tefriciye miktari 4444 bundan fazla okunursa dua kabul olur mu? Cevap: Tefriciye miktari 4444 bundan fazla okunursa duan kabul olur mu? Salatı Tefriciye Salatı Nariye Allahumme salli salaten kamilaten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tenhallu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Tefriciye miktari 4444 bundan pozitif okunursa duan kabul olur mu? Tefriciye miktari 4444 bundan fazla okunursa duan kabul olur mu? Tefriciye miktari 4444 den artı okunursa duan kabul olur mu? Evet arkadaşlar tefriciye duası bildiğiniz gibi 4444 tane okunmalı peki ya bundan fazlası okunsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
salatı tefriciyye neden 4444 adet cekiliyor?Sırrı ve müjdesi ne? selatin tefriciye 4444 salatı tefriciye 4444 salatı duası selati duası Maddi kilitlerin kendilerine münasip anahtarları olduğu gibi manevi kilit hükmünde bazı sırların da kendilerine münasip ölçülerde anahtarları vardır Kilide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
salatı tefriciye duası arapça ve anlamı Salatı Tefriciye Duası Arapça Türkçe Okunuşu ve Anlamı Türkçe Meali: “Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed ’e (tez) kusursuz bir salât ve rahmet, bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz O Peygamber ancak, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
4444 SALATI TEFRİCİYE DUASINI OKUYALIM Arkadaşlar ben dün dileğim için 4444 duasını yapmaya karar vewrdim benim için okumak isteyen varsa yada bana destek olup 1 tane bile okuyan olursa lütfen yazabilir minekadar çabuk bitirirsem okadar cabuk oluırmuşYardımlarınızı bekliyorum çoktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt