Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tefriciye miktari 4444 bundan fazla okunursa duan kabul olur mu?

Tefriciye miktari 4444 bundan fazla okunursa duan kabul olur mu?
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tefriciye miktari 4444 bundan pozitif okunursa duan kabul olur mu? Tefriciye miktari 4444 bundan fazla okunursa duan kabul olur mu? Tefriciye miktari 4444 den artı okunursa duan kabul olur mu? Evet arkadaşlar tefriciye duası bildiğiniz gibi 4444 tane okunmalı peki ya bundan fazlası okunsa kabul olur mu? Bu konuda ivedi destek bekliyorum lütfen!  

Similar threads

tefriciye 4444'ten pozitif okunursa ne olur ? , tefriciye başlıca 4444 tane okunur ama mesela okurken şaşırsak ta pozitif okusak ne olur, kabul olmaz mı dualar ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Tefriciye miktari nedir tefriciye miktari 4444 bundan pozitif okunursa dua kabul olur mu? Yanıt: Tefriciye miktari 4444 bundan pozitif okunursa duan kabul olur mu? Salâtı Tefriciye Salâtı Nariye Allâhümme salli salâten kâmilaten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Tefriciye miktari nedir tefriciye miktari 4444 bundan fazla okunursa dua kabul olur mu? Cevap: Tefriciye miktari 4444 bundan fazla okunursa duan kabul olur mu? Salatı Tefriciye Salatı Nariye Allahumme salli salaten kamilaten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tenhallu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
4444 SALATI TEFRİCİYE DUASINI OKUYALIM Arkadaşlar ben dün dileğim için 4444 duasını yapmaya karar vewrdim benim için okumak isteyen varsa yada bana destek olup 1 tane bile okuyan olursa lütfen yazabilir minekadar çabuk bitirirsem okadar cabuk oluırmuşYardımlarınızı bekliyorum çoktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
4444 salavat hakkında bilgi verir misiniz? Salatı tefriciye Salatı nariye soru: Bazı yerlerde 4444 salavat gibi dualar duyuyorum hukmu nedir acaba?ne kadar uygundur?ne kadar doğrudur? Cevap Salatı tefriciye veya Salatı nariye olarak bilinen duanın 4444 defa okunması konusunda ayet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt