Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tek Başımıza Ahu Türkpençe ve Başak Köklükaya

Tek Başımıza Ahu Türkpençe ve Başak Köklükaya
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Tek Başımıza Ahu Türkpençe ve Başak Köklükaya tek başımıza dizisi hikayesi oyuncuları tek başımıza ahu türkpençe tek başımıza başak köklükaya röportajı haberleri burada arkadaşlar Star Tv'nin yeni dizisi Tek Başımıza iki meşhur ve hoş oyuncuyu bir araya getirdi Melek'lerim Ahu Türkpençe Tek başımıza dizisi ile ekranlara geliyor ve rol arkadaşı Başak Köklükaya Tek Başımıza dizisi ile kadınların şiddete hayır diyebilmesi için görsel örnekler sergiliyor 1548647550 1548647550 tekbasimizaahuturkpencevebasakkoklukaya5c4e7c838ab17tekbasimizaahuturkpencevebasakkoklukaya5c4e7c838ab17 tekbasimizaahuturkpencevebasakkoklukaya5c4e7c838ab17 Star TV’nin yeni dizisi “Tek Başımıza, ekranların iki güzel yüzü Ahu Türkpençe ve Başak Köklükaya’yı bir araya getirdi İkili, bu dizinin ‘kadına kuvvet’ konusunda farkındalık yaratacağı inancında Ahu Türkpençe (Zehra) Bu dizide hüzün değil Dizinin kadrosuna nasıl dahil oldunuz? Çoğu devamlılık okudum fakat bu projenin senaryosu çok samimiydi Benim canlandıracağım Zehra karakteri de öyle gerçekti ki, okurken bile fazla heyecanlandım Yapımcılarımız da reyting için hikâyeyi çekiştirmeyeceklerini söylediler Bu yüzden içinde bulunmam gerektiğini düşündüm Zehra’yı bu dek realist bulmanızın nedeni neydi? 13 yaşındaki çocuğa 26 tane yaratığın tecavüz ettiği, yargının da “Lakin kızın rızası varmış diye abuk subuk bir tümce kurarak onlara en hafif cezayı verdiği bir ülkede yaşıyoruz Zehra, bu korkunç durumu örnekleyen başka bir kişilik Evinde zorlama görebilen bir bayan Zaten “Kocadır döver diyen bir ailede yetişmiş Annesi de babasından her zaman dayak yemiş, o da bunun kaderi olduğunu düşünüyor Sonradan öyle bir noktaya geliyor fakat, “Bu felek yok diyor, ona kimsenin kuvvet uygulamaya hakkı olmadığının farkına varıyor Bu yüzden çok gözü kara ve reel bir şahsiyet Zor var lakin ümidini yitirme, ızdırap, üzüntü yok bu dizide Zehra karakteri şiddet konusunda bir farkındalık yaratır mı sizce? Ne yazık ama dizilerde karakterlere “Ne giymiş, ne takmış? diye bakılıyor Bizim dizide ise bunların yerine duygu devamlılığını merak etmelerini, “Ne hissetti? Tavrı ne oldu? demelerini fazla istiyorum Kadınlar zaten yargı veriyor Zehra gibi zorlama gören kadınlara, ben istiyorum ancak bu dizi erkeklerin de bu konudaki farkındalığını yükseltsin Onlar da kadınların yanına olsun O erkeklerin de eşleri, sevgilileri, anneleri, kızları var Onlar da istemezler yarın değişik gün şiddete, tacize uğramalarını Yakın çevrenizde zor görebilen birisi oldu mu hiç? Yakın çevremde yok lakin ara sıra karşılaştığım bir arkadaşım sokakta saldırıya uğramıştı Neyse ki etraftaki sağduyu insanların yardımıyla kurtuldu fakat büyük bir travma yaşadı Tacizin, şiddetin normal bir şart gibi kanıksanıyor olması beni sinirlendiriyor “Benim başıma gelmedi, o vakit ben kafamı şu tarafa çevireyim çok yanlış bir konuşma Yarın değişik gün aynı şey sizin veya yakınlarınızın da başına gelebilir Dizide Zehra ve Hande’nin yolu nasıl kesişiyor? Zehra, Hande’nin işyerinde çaycılık yapıyor Bir dönem Hande’nin evine temizliğe de gitmiş, oradan gelen özel bir tahvil var aralarında Çoğu kişi Hande’yi mesafeli buluyor, Zehra ise aksini düşünüyor Çünkü Hande’nin mesafeli duruşunun nedeni kendi içinde yaşadığı acı durumlar Her ikisinin de kaçışı denk düşüyor ve bir yolculuğa çıkıyorlar birlikte BAŞAK KÖKLÜKAYA (Hande) Bebeğim kısmetiyle geldi Hande, zengin olduğu için Zehra’dan daha mı iyi durumda? Pek görünüyor Zehra fazla baskı altında, ekonomik özgürlüğünü sağlayamıyor, kocasından güç görüyor Hande de zengin, şirket sahibi, güvendiği bir eşi var Ama aniden hayatı altüst oluyor Sonra görüyoruz oysa Hande’nin de travmalarla batmış bir geçmişi var id Kısa vakit önce anne oldunuz, çekimler sizi zorlamıyor mu? Ben en son öyle uzun ömürlü olmayan bir projede yer aldım Sonra ara vermek istedim, o ara yurtdışına gittim Sonradan sürpriz bir şekilde bebek beklediğimi öğrendim “Bebek kısmetiyle kazanç derler ya, proje üstüne proje teklifi gelmeye başladı Aslında dizi yerine getirmek gibi bir düşüncem yoktu “Tek Başımızanın bir amaca hizmet etmesi de içinde yer almamın sebebiydi Bebeğim daha çok ufak ama takım olarak altından kalkabileceğimizi söylediler, ikna oldum Yurtdışına gitmenizin nedeni neydi? Bir restoran açtık, macera gibi başladı ama iyi gidiyor Hatta Ali’nin varlığını orada öğrendik Dizide bir kaçış hikâyesi var Serüven ve aksiyon da bol olacak sanırım Bu hikâyede keza aşk var, ayrıca polisiye var hem de televizyonda izleyebileceğiniz en iyi aksiyon sahneleri var Ben daha önce hiç bu dek gösterişli sahneler seyretmedim Bu dizide heyecan hiç bitmeyecek MESLEĞİMİ BIRAKMAM Anne elde etmek, bir oyuncu için daha mı zorlama? Her iş için zordur kendimce Bu benim tercihim, sonuçta istemesem yapmazdım Ali de oyuncu ve çalışan bir annesi olduğunu öğrenecek Mesleği bırakmam laf konusu olamaz Zaten ara verseydim, Ali büyüdüğünde “Anneciğim teşekkürler, benim için bu kadar ara vermişsin demeyecekti Yeni bir işe açılmak için her zaman minik olacaktı benim gözümde Çocuğunuz hep çocuk kalır ya TOLGA'YLA TEKRAR FİLM ÇEKECEĞİZ “Kaybedenler Kulübü fazla beğenildi O filmin bu kadar ilgi görmesini bekliyor muydunuz? Ahu: Evet, bekliyorduk Her sahnesini, her cümlesini ezbere haberdar olan bir ekip olarak filme fazla sahip çıktık ve sevdik Bunda Tolga’nın (Misal) bir yönetmen olmasının da payı var Yakında onunla bir film daha çekeceğiz  

858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt