Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tek Çarem Vefat Sanırım...

Tek Çarem Vefat Sanırım...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
merhabalar18 yaşında bir kız arkadaşım var lösemi hastası aylar önce hastalıgı yinelendgndn ve tedaviye cok geç kalındıgından ölümüne aylar ya da günler kaldı yanında olmama müsade vermiyor ve almanyaya gidip tüm yakınlarından yürüyüp gitmek ve orda hayata gözlerini yummak istedgni söylüyoronu unutmamı ve bidaha ulaşmaya çalışmamamı istiyor bnde inatla son günleride olsa cok acıda ceksem ynede onu memnun etmek istiyorumondn habersiz bnde almanyaya gitmeye çalışsam bi başıma ne imkanım el veriyor nede pasaport vize alablyorumgünlerdir aglıyorum kimsyle konuşamıyorum nefes alamaz ayla geldim intihar etmeyi bile düşünüyorum dayanamıyorum onu o kadar severkn beni unut yeni biriyle hayata başla demesine,ondan başka kimseyi ne hoş ne güzel ne tatlı buluyorum onu bu kdr sevrkn nasıl başka birisine bakabilirim kiarkadaşlarımın yanında ,yürürkn otururkn müzik dinlrkn ,film izlrkn, her ne yaparsam yapayım aklımdn bi an cıkaramyorumen dogrusu vefat geliyor tıpatıp onun gibi

858,500Konular
982,368Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt