Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tek Porsiyonluk Perde Pilavı (Milföylü)

Tek Porsiyonluk Perde Pilavı (Milföylü)

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
19
Tek Porsiyonluk Perde Pilavı (Milföylü) Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım paket milföy hamuru
*1 parça tavuk göğsü
*1 su bardağı pirinç
*Karabiber tuz
*Yumurta
*Tuzsuz badem

Tek Porsiyonluk Perde Pilavı (Milföylü) Tarifi Yapılışı Öncelikle milföyler buzluktan çıkarılır Pirinç ;tuz ve sıcak suyla ıslatılır Sonra tavuk göğsü üzerine su konularak düdüklüde 20 dk haşlanır Islattığımız pirincimizin suyu süzülerek pişirdiğimiz tavuğun suyu kullanılarak pilav olarak pişirilir Bu sırada pişen tavuk göğsü didiklenir Badem kullanacaksınız sıcak suyla ıslatın ki rahat soyulsun (ben kullanmadım) bademleri az bir sıvı yağla kavurun Pilavı didiklenen tavuğu ,bademleri ,karabiberi ,tuzu karıştırın 2 li milföyü yarıya kesin Elinizde uzatın Bir kasede hazırlanan iç ile milföy doldurulup kapatılır Kapatılan kısım alta gelecek şekilde tepsiye dizilir Yumurta sarısı sürülüp 180 derecede kızarana kadar pişirilir
 
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt