Müzikçi Ajdar'ın Erbil'deki bir şenlikte sahne almak için 5 milyon euro, bir otelin tüm odaları, 200 kişilik müdafaa, 25 araba talep ettiği belirtildi.
2003 yılında katıldığı Popstar yarışı ile tanınan olan Ajdar, Erbil'de bir şenliğe davet edildi. Ajdar'ın sahne almak için 5 milyon euro, bir otelin tüm odaları, 200 kişilik muhafaza, 25 araba talep ettiği öğrenildi.
Ajdar, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da 'Gör Beni' programına katılmak için de 1 milyon euro istemişti
Armağan Çağlayan, sıra dışı müziklerin yaratıcısı 'dünya starı' Ajdar'ın bu talebini twitter hesabında paylaşmıştı. Twitter kullanıcıları ise Ajdar'ın bu talebini epeyce tiye almıştı.
Ajdar bir annenin yardım davetine "burası yardım kuruluşu değil" diyerek yanıt vermişti
Geçtiğimiz günlerde Ajdar, TikTok'ta engelli kızı için 'manevi destek' isteyen bir anneye "Yardım kuruluşu değil burası. Ben bir starım biliyorsun. 20 yılımı verdim. Hayranlarımla görüşüyorum. Sen kızın için devlete başvur. Allah sıhhat versin sana da kızına da devlete başvurabilirsiniz. Sesinizi o formda yükseltebilirsiniz. Ben aslında sanatçıyım. Ben kendi sorunlarımla başa çıkmak için uğraşıyorum. Senin kızın ve seni Allah’a sonra devlete havale ediyorum. Şu an devlet yetkilileri de bizi izliyorlar. Umarım seni görürler" diyerek karşılık vermişti.
Ajdar'ın bu hali da hayli fazla reaksiyona neden olmuştu.
Tabi Ajdar'ın bu talebi tekrar goygoycuların lisanına düştü