Tekfen Vakfı bursu kimlere verilir?
Tekfen Vakfı, 2021 – 2022 eğitim yılı itibariyle maddi desteğe ihtiyaç duyan 550 başarılı öğrenciye burs verecektir. Başvurunun temel şartı, adayların ailelerinde en fazla kazanan kişinin aylık brüt gelirinin maaş ve ikramiye dahil (fazla mesai ve prim hariç) 6.337 TL ve altında olduğunun belgelenmesidir.Nef vakfı ne kadar burs veriyor?
Bursiyerlerimiz arasında, her yıl o eğitim döneminde en başarılı olan öğrencimize de dönem sonunda 1.500 TL'lik “Üstün Başarı Bursu” verilmektedir.Tekfen burs Başvurusu Ne zamana kadar?
Burs Başvurusu için Son Tarih 19 Ekim 2021'dir.Tekfen bursu geri ödemeli mi?
Tekfen Vakfı bursu geri ödemeli bir burs değildir.Tekfen burs başvurusu 2021 nasıl yapılır?
d) Tüm başvurular
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
adresi üzerinden, aynı web sitesinde duyurusu yapılan tarihlerde, sadece online olarak yapılır.Tekfen bursu nedir?
Tekfen Vakfı, Türkiye'de okuyan başarılı, fakat maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrenciler ile Tekfen mensuplarının çocuklarının eğitimine destek olmak amacıyla lise ve üniversite (lisans) öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu vermekte ve her yıl 550 öğrenci bu burstan yararlanmaktadır.Nef Vakfı burs kimlere verilir?
Nef Vakfı bursuna kimler aday olamaz?- Özel ve Vakıf Üniversitelerinde okuyan öğrenciler,
- Açık Öğretim ve Uzaktan Öğretim programları ile okuyan öğrenciler,
- Ücretli değişim programında bulunanlar,
- Vakıf bursuna başvuru tarihinde, meslek yüksekokulu düzeyinde 22, lisans düzeyinde 25 yaşını geçmiş öğrenciler.