Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

teklif ediyim mi etmiyim mi

teklif ediyim mi etmiyim mi
0
143

Similar threads

merhaba arkadaşlar yeniden ben evvelden konu açmıştım kız bana soğuk davranıyordu bişeyimi beğenmiyordu falan diye arkadaş kalalım dedikten sonrada dediğim gibi herşeyimi beğenmeye başlamıştı fotoğraf twiitlerimi vs dost kalalım dediğimde medenice dost kaldık Ama dün mesaj attı bana O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Arkadaşlar Kızla Aramız İyiye Gidiyor Ama Bir Keşmekeş war anlatıyım: Bnm 5 Takvim Bir Kankam İle 6 Takvim kardeşim Gördügüm Bir Kız ark War Bunlar Birbirlerinden Hoslanıyorlar Lakin İkisininde Birbirinden Haberi Değil (Hoslandıklarından) Ben Bunu Öqrenince Gidip Erkekle Konusuyorum Birincil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Merhaba arkadaşlar ben anlatmaya başlıyım umarım fazla uzun yazmıcam zaten ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım başlıyorum: Sevdiğim kızı anlatayım Öyle zırt pırt meydana çıkan bir herif değil yoksa çok güzel bir kız sürekli çıkma teklifleri falan alıyor lakin kabul etmiyor o aşka inanıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
arkadaslar yasım 19 bundan 115 ay evvel bir kızdan hoslandıgımı farkettim ama o zamanlar cok belirli degildim kendimden hoslandıgımdan bile lakin süre gectikce once ondan hoslandıgımı sonrada onu sevdigimi farkettim fakat ortada bir sorun var kızla muhabbetim değil bir ara benzer sınıftaydık ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
ben bi kızı uzun süredir seviyordum kıza önerge ettim ben zaten biriyle çıkıyom dedi, benden 1 gün önce öneri etmis çocuk 3 gün daha sonra kız o çocuktan ayrıldı duyduğum kadarıyla hala beni seviyomus onun için ayrılmıs çocuk hala kızın yanına görünmeye çalışıyor ben hala kızı seviyom...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt