Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Teklif etsem mi etmesem mi?

Teklif etsem mi etmesem mi?
0
198

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
sınıftan hoşlandığım bir kız varkız fazla tatlı geliyor bana ne biliyim yani elini yetişmek istiyorum ziyarete gitmek istiyorumonu memnun etmek istiyorum
iyi espriler yapan birisiyimbazen kızı kızdırıyorumüzüldüğünü görür görmez benimde içim burkuluyor yani nasıl anlatayım bilemiyorum
muhakkak olamadığım şeyler var
hoşlandığımı söylersem inkar ederse yüzüne nasıl bakacağım bilemiyorum yani ona nasıl davranacağım bilemiyorum
çıktığı olup olmadığını bilmiyorumyalnız geçenlerde defterinde yalnızım falan yazıyordu
sınıfa giderken daima işte bu gün söyleyeceğim diye gidiyorum onu görünce içim burkuluyor yani anlatmak istemiyorum ve söyleyemiyorum
birde şöyle düşünüyorumteklifimi kabul etse sınıftan ya kimseye söylemesini istemiyorum yani utanıyorum da diyebilirimyardım edin biraz be dostlar

ne yapmam lüzumlu arkadaşlaröneri etsem bile nasıl bir önerge edeyim fakat etkileyici olsun ve teklifimi kabul etsin oysa biliyorsunuz yeni yıl yakın?

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt