Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teklif ettim olumsuz yanıt verdi lakin arkadaşlarıyla kesintisiz beni izliyor !

Teklif ettim olumsuz yanıt verdi lakin arkadaşlarıyla kesintisiz beni izliyor !

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ilk Önce bütün 2019 üyelerine merhabalar Arkadaşlar her ne kadar bir takım arkadaşlara destek edebilsemde kendi derdime bir çözüm yolu bulamıyorum Bölümde bir çok konu çözülmüş hiçbiri benim durumumla bütün olarak örtüşmüyor Lafı uzatmadan durumuma geçeyim

Arkadaşlar ben 11 derslik öğrencisiyim Iş lisesinde okuyorum Bu zamana kadar hiç ilişkim olmadı Bir tane sevgili yapmaya çalıştım elime yüzüme bulaştırdım Ondan sonra bundan böyle kızlarla olan tüm bağlarımı kestim Ta ki onu görene dek
Onu görür görmez içim bir acayip oluyor Çevremde olduğunu bile görmeden hissedebiliyorum Okullarda olduğu gibi sevdiğim kız da bir kaç arkadaşıyla dolaşıyor yaklaşık olarak her tenefüste, her anlamsız derste ne yapıp ne edip yakınımda olmaya çalışıyorlar Geçen gün okulun bahçesinde hocam, ben birkaç arkadaşım konuşuyorduk Öss konusunda Camdan beni seyrediyodu (5'i ansızın ) sonra bahçeye indiler 2025 metre yakınımıza geldi durdular Dönüp arasında konuşmaya başladılar Sevdiğim kız bana bakıyordu, ben ona bakınca yüzünü çeviriyordu Diğer arkadaşlarıda bizi seyrediyodu Tesadüfdür başkasına bakıyolardır bana bakmışlar gibi hissediyorumdur dedim kendi kendime Bu olayın üstünden birkaç hafta geçtikten daha sonra öğle arası okulda kalmıştım Arkadaşımla bölüme çıktık boş sınıfa girdik oturuyoduk O sınıfta da öğleden sonra onların dersi vardı Aşağıdan sesleri geliyodu (görme ve duyma duyularım normalin birazcık üstündedir En ufak ayrıntıyı bile hissederim) Öteki arkadaşlarım duymamıştı Geliyolar dedim Ne oluyo lan gibi baktılar bana Sesleri duymadınızmı dedim Değil dediler Ben kalkıyodum oturttular Neyse kızlar sınıfa geldi Ben montumun şapkasını çekmiştim gözlerimi hafif örtüyodu Montum yeşil diye gözlerimde yeşile dönmüştü (Renk kıyafetime ya da havaya kadar değiştiriyo gözlerim) Bunlar gülerek sınıfa girdiler Ben de şapkanın arasından bakıyodum Tümü sözde sıraya girmiş gibi gözlerimin içine bakıyolardı sonra dönüp birbirlerine baktılar Sınıfta böylece boş sıra varken yanıma gelip çantalarımızı buraya koyabilirmiyizdediler Alt deyip yerimden kalktım kalkmana gerek değil dedi bi tanesine lakin hangisi dedi hatırlamıyorum sonradan bana bakarak çıktılar sınıftan Bu olaylar olmadan bir kaç hafta önce de kıza teklif vermek için arkadaşı göndermiştim Fatih seninle konuşmak istiyo desin diye Ben tanımadığından söyledi sanırım kimseyle çıkmak istemiyorumdemişti Bütün bunlar ne demek oluyor Uzun oldu ama kusura bakmayın Yardım ederseniz sevinirim

Not: Önceki konum kilitlendi diye başlığı düzeltip yeniden açtım

858,497Konular
981,900Mesajlar
29,926Kullanıcılar
hzmami_31Son üye
Üst Alt