Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teklif sözleri

Teklif sözleri
0
55

Similar threads

Fazla Romantik Çok Duygusal Çıkma Teklifi Sözleri Bu Sayfamızda Duygusal Çıkma Teklif Sözleri Şehvetli Kısa Çıkma Teklifleri Sevgili melekler, elbette oysa çıkma teklifleri çoğunlukla erkeklerden gelir ve bence olması gereken de budur, her ne dek günümüzde bunun ayrımı kalmadıysa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Yepyeni Manalı Öneri Sözleri Mesajları teklif sözleri önerge mesajı öneri mesajları Face sayfanızda kullanabileceğiniz, veya bir türlü açılamadığınız sevdiğinize açılmanızda işinizi kolaylaştıracak sözlerle karşınızdayızyepyenianlamliteklifsozlerimesajlari5c582470654d2alt Birbirinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
güzel veda sözleri istiyorum en güzel veda sözleri eleveda sözleri lazım duygusal veda sözleri olursa emnun olurum Sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum Beni hiç sevmiyor çünkü Ona hoş ve hissi amaç içeren bir veda sözü bildirmek istiyorum, yüzünü bile bakmak istemiyorum telefondan atacağım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
En güzel ve güzel Öneri Etme Sözleri mesajları Güzel Önerge Mesajları Önerge Etme Sözleri Ona çıkma mı arzetmek istiyor sunuz? veya siz çıkıyorsunuz lakin evlenme mi teklif vermek istiyor sunuz? O halde biz bu konuda size muavin olalım ve size en güzel teklif sözlerini sunalım İsterseniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
karşılıksız aşk sözleri kısa karşılıksız aşk sözleri kısa manalı karşılıksız aşk sözleri en hoş karşılıksız aşk sözleri Evet melek'ler, bu yazımızda karşılıksız aşk sözleri kısa örneklerde bulunuyor ve anlamı en hoş olan karşılıksız aşk sözleri sunuyoruz sizlere 1549104318 1549104318...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt