Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çıkma teklifi ettim lakin teklifimi kız inkar etti Ama daha seviyorum kızı kendime nasıl ayarlarım liseye gidiyorum bu aradaKızla çok muhabbetimiz yok bu nedenle red ettiğini düşünüyorum
Arkadaşlar sınıfımda güzel bir kız var1 yıldır benzer sınıftayız , yaz tatilinde çıkma önerge ettim kız kabul ettiBende fazla zamandır bu teklifi bekliyordum dediAradan 2 gün geçti kız seni sevmiyorum dediBen seni seviyorum ve bırakamam arkadaş olarak kalalım dedim ben seni dost olarakda sildim...
arkadaşşlr emrindeki sınfta sevdiğim bir kız vardı ama o çıkma teklifimi kabul etmedi bu sefer yine benzer sınıfta onun kadar sevmediğim ama yinede hoşlandığım bi kız var ondan ona çıkma teklifi edicem ama bu içten olur mu bu arada (hasıl bir yöntemle çıkma teklifi ediyim yüzyüze mi yahut msn...
Evet arkadaşlar olayı en yeniden anlatıcam 2 sene önce ben liseye giderken okulda bir kız vardı fazla güzel efendi bi kızdı popüler timden takım halinde dolaşırdı okulda 500 kişi varsa 300 birey buna çıkma teklifi etmiştir ama kabul etmedi bende fazla beğeniyordum bu kızı lakin bana bakmaz...
arkadaşlar okuldan bir kızı fazla seviyorum facede tanısmıstık sonradan mektep ortamında falan okullar kapanmasıa 2 hafta kala tanıstık ben onun kankası ve o geziyorduk daima kıza 2 defa faceden çıkma teklifimi ettim suan sana karşısında bişe hissetmiyorum dedi 2sindede kibarca reddetti kızın...
Merhaba arkadaşlar Benim şöle bi sorunum var ;
yeni tanışmış bi dost grubum var ve içinde gayet etkin bi insanım bu grupta beğendiğim bi kız vardı ve teklifimi ettim kabul etti 2 gün çıktık sonra düşüncelerime fazla uymadığı için arkadaş kalalım dedim, hemen onu tanıdıkça daha da sevdim fakat...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.