Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teknoloji Anlamı

Teknoloji Anlamı
0
162

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Teknoloji Anlamı nedir
Teknoloji ne demek

Teknoloji İnsanoğlunun gereklerine uygun yardımcı alet ve aracların yapılması ya da uretilmesi icin gerekli bilgi ve yetenektir Teknoloji ayrıca, bir sanayi dalıyla ilgili uretim yontemlerini, kullanılan arac, gerec ve aletleri kapsayan bilgidir

Similar threads

Teknoloji Ne demek Teknoloji hakkında bilgi Teknoloji, insanoğlunun gereklerine uygun ve lazım olan yardımcı alet ve aracların yapılması ya da uretilmesi icin gerekli bilgi ve yetenektir Teknoloji ayrıca, bir sanayi dalıyla ilgili uretim yontemlerini, kullanılan arac, gerec ve aletleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Teknoloji Anlamı nedir Teknoloji ne çağrıda bulunmak Teknoloji İnsanoğlunun gereklerine yerinde asistan makine ve araçların yapılması veya üretilmesi için gerekli veri ve yetenektir Teknoloji ayrıca, bir sanayi dalıyla ilgili imal yöntemlerini, kullanılan vasıta, gereç ve aletleri kapsayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Teknoloji, Yunanca ????? (sanat) ve ????? (bilmek) sözcüklerinin birleşimlerinden oluşmuştur İnsanoğlunun gereklerine uygun yardımcı alet ve araçların yapılması ya da üretilmesi için gerekli bilgi ve yetenektir Teknoloji ayrıca, bir sanayi dalıyla ilgili üretim yöntemlerini, kullanılan araç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Teknoloji Ne seslenmek Teknoloji hakkında data Teknoloji, insanoğlunun gereklerine yerinde ve lüzumlu olan muavin alet ve araçların yapılması ya da üretilmesi için zorunlu veri ve yetenektir Teknoloji ayrıca, bir sanayi dalıyla ilgili üretim yöntemlerini, kullanılan vasıta, gereç ve aletleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Teknoloji,Yunanca ????? (sanat) ve ????? (bilmek) sözcüklerinin birleşiminden oluşmuştur İnsanoğlunun gereklerine uygun yardımcı alet ve araçların yapılması ya da üretilmesi için gerekli bilgi ve yetenektir Teknoloji ayrıca, bir sanayi dalıyla ilgili üretim yöntemlerini, kullanılan araç, gereç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,496Konular
981,659Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt