Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Teknoloji nedir?

Teknoloji nedir?
0
148

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bir sanayi dalı ile ilgili yapım yöntemlerini, kullanılan araç, gereç ve aygıtları kapsayan bilgi, uygulama bilimi Teknoloji ayrıca, bir sanayi dalıyla ilgili üretim yöntemlerini, kullanılan araç, gereç ve aletleri kapsayan bilgidir Teknolojinin Latince karşılığı Technoslogosdur, techneyapmak, logosda bilmek anlamına gelmektedir Alet ve edevat yapılması için gerekli olan bilgi ve yeteneği ifade etmektedir
Teknolojinin Önemi
Sanayinin en belirgin öğesi teknoloji üretebilmektir Uluslar teknoloji üretip, bilgiyi ürün tasarlamada kullanabildiği ölçüde ticarette rekabet üstünlüğünü, savunmada da caydırıcılığı sağlayabilir Bu yüzden teknoloji üretilmesi ülkelerin gelişimi ile doğru orantılıdır

Kaynak: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

Teknoloji, Yunanca ????? (sanat) ve ????? (bilmek) sözcüklerinin birleşimlerinden oluşmuştur İnsanoğlunun gereklerine uygun yardımcı alet ve araçların yapılması ya da üretilmesi için gerekli bilgi ve yetenektir Teknoloji ayrıca, bir sanayi dalıyla ilgili üretim yöntemlerini, kullanılan araç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Teknoloji,Yunanca ????? (sanat) ve ????? (bilmek) sözcüklerinin birleşiminden oluşmuştur İnsanoğlunun gereklerine uygun yardımcı alet ve araçların yapılması ya da üretilmesi için gerekli bilgi ve yetenektir Teknoloji ayrıca, bir sanayi dalıyla ilgili üretim yöntemlerini, kullanılan araç, gereç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Teknoloji Ne seslenmek Teknoloji hakkında data Teknoloji, insanoğlunun gereklerine yerinde ve lüzumlu olan muavin alet ve araçların yapılması ya da üretilmesi için zorunlu veri ve yetenektir Teknoloji ayrıca, bir sanayi dalıyla ilgili üretim yöntemlerini, kullanılan vasıta, gereç ve aletleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Teknoloji Anlamı nedir Teknoloji ne çağrıda bulunmak Teknoloji İnsanoğlunun gereklerine yerinde asistan makine ve araçların yapılması veya üretilmesi için gerekli veri ve yetenektir Teknoloji ayrıca, bir sanayi dalıyla ilgili imal yöntemlerini, kullanılan vasıta, gereç ve aletleri kapsayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Bilim Nedir? Evrenin yapısı ve hareketlerini, deney, düşünce veya gözlemler aracılığıyla sistematik bir şekilde incelenmesini ve araştırılmasını sağlayan çalışmaların bütünüdür Bilim günümüze kadar çok gelişme göstermiş ve daha iyi anlaşılması için alt dallara ayrılmıştır Formel bilimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,496Konular
981,720Mesajlar
29,790Kullanıcılar
Yusuf_4512Son üye
Üst Alt