Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teknoloji ve Tasarım Dersi Ödevi

Teknoloji ve Tasarım Dersi Ödevi
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ArkadaŞlar Benİm Teknolojİ Ve Tasarim ÖĞretmenİm Bana Evde İŞe Yaramayam Fazla Olan Şeylerle Bİr İŞe Yarayan Şey Yapmak Ama Benİm Aklima HİÇbİrŞey Gelmİyor 3032008 Tarİhİnİn 19:00 Saatİne Kadar Haber Gelsİn Yazin LÜtfen Cok Mutlu Olcam SÖlersenİz

Similar threads

Arkadaşlar Bazı Bilgiler Teşekkür Mesajlarından Sonra Olabilir Değerli Bölüm Modları,Bu Konuyu Kategori Olarak Açılsın Diye AçıyorumKilitlemezseniz Mutlu Olurum Alıntı: Konu başlığı: Teknoloji ve Tasarım Dersi Konu mesajı: Teknoloji ve Tasarım Dersi hakkında bilgiler, öneriler, resimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Not:Arkadaşlar istek ve önerilerinizi göz önünde bulundurdumBir kaç arkadaşlar bölümleri yeni konu açarak yap dediBende bunu göz önünde bulundurdum ve bölümlere yeni konulardan devam ediyorumHerkesin yorumlarını,isteklerini ve önerilerini bekliyorum 3BÖLÜM: BİLİM HABERLERİ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
• Eğer oğlunuz yedi yaşındayken koşarak size gelip "Anne,anne kulağıma patlamamış mısır kaçtı, orada patlar mı, yağı tuzu da yok tadı olur mu?" diye sorarsa paniğe kapılmayın; hastanede, çocuğunuzla yeterince ilgilenmediğiniz fikrine nereden kapıldığı belli olmayan bir doktor onu patlamadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,006Kullanıcılar
suzumixqSon üye
Üst Alt