Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teknoloji ve tasarım harikası en çarpıcı 10 özel jet! - Keşke benim olsa!

Teknoloji ve tasarım harikası en çarpıcı 10 özel jet! - Keşke benim olsa!
0
133

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Sosyal statünüzü göstermenin katiyetle birden fazla yolu var. Bazen hayli âlâ olan diksiyonumuz, bazen şık bir elbise, bazen takılarımız, bazen bakımlı saçlarımız vs.

Ancak birtakım varlıklı aileller, en uç seçeneklerden birini tercih ederek, çarpıcı bir özel jet satın alırlar. Bu özel jetlerden kimileri harika performansları sayesinde dikkat çekerken, başkaları ise aklınıza gelebilecek en lüks özelliklerden kimileriyle bizi şaşırtıyor.

Dilerseniz kelamı fazla uzatmadan günümüzde öne çıkan en etkileyici 10 özel jete sayfamızın alt kısmından daima birlikte göz atalım.

10. Nextant G90XT Turboprop Uçak

Bir Beechcraft jetine dayanan bu, altı yolcu ve iki pilot için büyüleyici ve inançlı bir uçuş tecrübesi vaat eden bu şirketten eksiksiz bir makyaj alan ikinci jet.

Bir Beechcraft King Air C90A gövdesinden tekrar inşa edilen bu özel jet, General Electric'ten iki yeni H75-100 motora ve tam otomatik çalıştırma kabiliyetine ve motor ve pervaneler için tek kollu güç denetimine müsaade veren büsbütün yeni bir elektronik motor denetim sistemine sahiptir.

9. Vision SF50 Şahsî Jet

Vision SF50, yüksek performanslı pistonlu jetler ve muhteşem hafif jetler ortasında bir şey arayan müşteriler için tasarlanmış ihtilal niteliğinde bir ferdî jettir. 300 KTAS ( knots gerçek hava suratı ) seyir suratı ve son teknoloji aviyoniklerin yanı sıra büsbütün karbon fiber yapısıyla bu eksiksiz uçak hayli etkileyici.

Kolayca uçulacak ve çalıştırılacak formda tasarlanan Vision SF50, tıpkı vakitte, beş yetişkin ve iki çocuğa kadar konforlu bir halde konaklayacak kâfi alana sahip geniş bir iç alana sahiptir.

8. Mercedes-Benz Özel Jet Kabini

Bunun başlı başına bir özel jet olmadığını biliyorum. Lakin Mercedes-Benz, gösterişli bir iç yer konsepti için Lufthansa Technik ile bir ortaya gelerek lüks özel jet iç yerlerinde çıtayı yükseltmeye karar verdi. Bu iki büyük şirket, hoş Mercedes tasarım lisanını alıp onu bir Lufthansa jeti için fütüristik bir iç yere dönüştürerek birinci kere bir ortaya geldi.

İnanılmaz sonuç, Mercedes-Benz S-Serisi dizaynına misal formda siyah paneller tarafından gizlenen pencerelere sahip dar jet kabini ile lüks bir otel ile birleştirilmiş büyüleyici bir jet.