Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teknolojiyi Sonuna Kadar Kullandığınızı Hissettiren Mobilden Özgürce Yapabileceğiniz 8 Şey

Teknolojiyi Sonuna Kadar Kullandığınızı Hissettiren Mobilden Özgürce Yapabileceğiniz 8 Şey
0
60

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-2c833c3392cfdde0fb9d4d22ea30697939eb9524.gif

Taşınabilir teknoloji nasıl hoş noktalara geldi bu türlü... Gelecekte neler yapabilecğeimizi düşündükçe daha da heyecan basıyor!

1. Dışarıdayken konutunuzu ısıtabilir ve geldiğinizde sıcacık bulabilirsiniz.

Gelmeden evvel istediğiniz vakitte uygun modelli kombinizi mobilden direktif vererek açabiliyor ve yakıttan tasarruf yapabiliyorsunuz.

2. Meskende yokken konutunuzu temizlemek bile mobilden mümkün.

Telefonunuzla komut verebileceğiniz akıllı robotlar sayesinde meskeniniz siz yokken cillop üzere olabiliyor. Kötü da moda oldu bunlar.

3. Cep telefonunuzla drone uçurabilirsiniz!

Bu yeni jenerasyon yetişkin oyuncakları yıllar içinde hayatımızda daha çok yer alacaklar ve biz onları mobilden çarçabuk denetim edebiliyoruz, mükemmel olay!

4. Arabamızı bile mobilden çalıştırabildiğimiz günlerdeyiz.

İleride telefon ile denetim edilebilen arabalar gördüğümüzde şaşırmayalım.

5. Araba denetim eder de bilgisayar etmez miyiz? Ederiz.

Telefonunuzla bilgisayarınızı güya bilgisayar yanınızdaymış üzere denetim edebilirsiniz. Yerinden kalkmaya üşenenler için mükemmel bir teknoloji.

6. Bilgisayarınız çalındı diyelim, nerede olduğunu bulabiliyorsunuz.

Hatta ekranı uzaktan kilitleyebilir, şifre kodunu sıfırlayabilir ve daha pek çok şey yapabilirsiniz

7. Akıllı meskene dönüştürdüğünüz konutunuzu de her biçimde mobilden yönetebilme bahtınız var.

Güvenlik kamerasından bildirim gelmesini mi istersin, ışıkları açıp kapamayı mı istersin, konutunuz telefonunuzla bir teknoloji üssüne dönüşebilir.

Kredi kartınızı da artık mobilden özgürce kullanabilirsiniz! Hem de yılda 600 TL’ye varan indirim fırsatıyla!

Artık Axess Mobil’den kartınızı anında cebinize indirebilir, kartınızın birçok özelliğini dilediğiniz üzere değiştirebilirsiniz.

Kartınızı bulamadığınızda dondurabilir, bulduğunuzda kullanıma açabilir, internet alışverişine anında açıp kapatabilir ya da limitini dilediğiniz üzere güncelleyebilirsiniz. Üstelik yıl boyunca internet alışverişi ve taşınabilir ödemelerinizde 600 TL’ye varan indirimden de yararlanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

858,497Konular
981,910Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt