Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tekrardan Barışa Bilirmiyim Lütfen Yardım

Tekrardan Barışa Bilirmiyim Lütfen Yardım
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bundan 2 hafta önce sevgilmden Ayrldm daha tartıstık bayağı ve bni ara sıra bıktırıyorsn emre diyordu ondan snra tartıstk baya ve ayrıldk bni faceTen felan heryerden silmiş snra bundan 2 gün önce msj attım tlfndan yanıt verdi o kadar naber nasılsln felan konustk baktm ertesi gün bni face te eklemis baya konustk Snra Blki erken davrandm fakat Sensiz yapamıyorm Hatalarımın farkndayım Barısalım dedim Şuan İstemiyorm Dedi Napabilirim Sizce ? yardımlarınızı bekliyorm bide şuanda Ben Edirnedeydm O yalovada biraz zorda olas benim görüsmeme engelim yoktu ayrılmadan önce ayda 1 yada 3 hftada 1 gidiyordm edrnede yalovaya fakat ayrıldktan snra konusurken öğrendmki diyarbakıra taşınmışlar gerçi tekrar bana uzak değil cnkü üniyi iskenderunda okuyorm ve aramız 5 6 saat ama okuldaykende yanında gidebilirdm oda gelebilrdi lakin ne yazıkki şuan bunu düşünmem aptallık olur gibime geliyor

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt