Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tekrardan Merhaba

Tekrardan Merhaba
1
94
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Mod Basvurusu Sizce Bundan Mod olurmu immodbasvurusu5c563069832d8pngalt :D:D :D:D :D:Dmodbasvurusu5c563069870d4alt :D Big Grin :D Bireysel Bilgilerim:​ Ad: Şeyhmuscan​ Nick: BanlanaBanlanaNeOlur​ Yer: siz yurtsuz​Yaş: Benle Kamil’in yaşları toplamı 32’dir Kamil’in yaşı benim yaşımın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Mod Başvurusu Her Tarafta söyleyeyim benle alakası yokmodbasvurusu5c56376ac3db4pngalt :D:D :D:D :D:Dmodbasvurusu5c56376ac79fealt :D Big Grin :D yalnızca bi yerde gördüm hoşuma gitti mod başvurusu yerine getirmek isteyen arkadaşlar varsa onlara yol göstersin diye açtım bu konuyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
KONUMU BU FORUMDAKİ ÇOĞU BIREY BİLİYOR BİLMEYEN VARSA DİYE YAZIYORUM; evet baylar simdi yasadigim olaylari buraya yazsam kitap olur cok kisa bir ozetle anlatmaya calisacagim; evet bundan yaklasik 1 ay once ben pislik icinde yasiyordum kiz filan umrumda degildi cool takilirdim ve derslerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Merhaba arkadaşlar Biraz uzun yazıcam, okursanız sevinirim Amacım yardım yok Sadece içimi dökmek istedim 03072019 tarihinde biriyle tanıştık pek saf birisi fakat Herşeyden korkar, ürker, oturur ağlar en ufak şeylere Birincil zamanlarımız o kadar güzeldi ki Aklıma geldikçe ağlayasım geliyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Yunus Emre 'den Şiirler Bu konu; yunus emre şiirleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, edebiyatımızın manâlı isimlerindne büyük halk müziği ozanı Yunus Emre 'den derlediğimiz birbirinden hoş şiirlerile bu sayfamızda sizlerleyiz 1549098701 1549098701...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,461Konular
981,110Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt