Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forum hacklenmeden önceden beri bayadır vardım Karakolluk olduk gps jammerden geri geldim güzel paylaşımlarım olacak. Hatta 500M Kapasitelik bir jammer çekilişide yapabilirim.
Mod Başvurusu Her Tarafta söyleyeyim benle alakası yokmodbasvurusu5c56376ac3db4pngalt :D:D :D:D :D:Dmodbasvurusu5c56376ac79fealt :D Big Grin :D yalnızca bi yerde gördüm hoşuma gitti mod başvurusu yerine getirmek isteyen arkadaşlar varsa onlara yol göstersin diye açtım bu konuyu...
KONUMU BU FORUMDAKİ ÇOĞU BIREY BİLİYOR BİLMEYEN VARSA DİYE YAZIYORUM;
evet baylar simdi yasadigim olaylari buraya yazsam kitap olur cok kisa bir ozetle anlatmaya calisacagim;
evet bundan yaklasik 1 ay once ben pislik icinde yasiyordum kiz filan umrumda degildi cool takilirdim ve derslerim...
Merhaba arkadaşlar
Biraz uzun yazıcam, okursanız sevinirim Amacım yardım yok Sadece içimi dökmek istedim
03072019 tarihinde biriyle tanıştık pek saf birisi fakat Herşeyden korkar, ürker, oturur ağlar en ufak şeylere Birincil zamanlarımız o kadar güzeldi ki Aklıma geldikçe ağlayasım geliyor...
Yunus Emre 'den Şiirler Bu konu; yunus emre şiirleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, edebiyatımızın manâlı isimlerindne büyük halk müziği ozanı Yunus Emre 'den derlediğimiz birbirinden hoş şiirlerile bu sayfamızda sizlerleyiz 1549098701 1549098701...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.