Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tekvando Olimpiyat Şampiyonuna Ceza

Tekvando Olimpiyat Şampiyonuna Ceza
0
138

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bir dizi temaslarda bulunmak uzere Konya'ya gelen Tekvando Olimpiyat Şampiyonu Servet Tazegul, AnkaraKonya karayolunda iki defa radara girmesi nedeniyle 638 lira ceza kesildi

Konya'daki programına yetişmek icin biraz hızlı arac kullandığını ifade eden Tazegul, iki defa 160 kilometre hızla radara girdiğini soyledi

Trafik polislerinin kendisini tanıdığını anlatan Tazegul, ''Bana 'seninle gurur duyuyoruz ama ceza yazmak zorundayız' dediler İki defa radara girdim ve toplamda 638 lira ceza yedim Hız tutkum yok ancak toplantıya yetişeyim diye hız yaptım'' dedi

imagestekvandoolimpiyatsampiyonunaceza5b0402234db16