Telefon hattı karışınca Hatlar karışınca Adamın karısı gece yarısı doğum yapmıştı Sabahleyin ilk iş hastaneye telefon edip durumları sormak oldu Alo orası doğum servisi mi? Evet efendim Servis şefi ile görüşebilirmiyim? Bütün o sırada hatlarda bir kaos olur ve müşterisiyle konuşan bir araba tamircisi hatta girer Cazır cuzurt Asalak sesleri ve hat düzeliyor Alo alo sesim geliyormu ? Evet devam edin Sesim acilen daha iyi nasıl olursa olsun, sizinkide öyle Merak edilecek bir şey yok, burada herşey yolunda, onu iki gün içinde evinize yollarız Çağırmak her şey bayağı? Doğrusu ne kadar güçlük çektiğimizi bilemezsiniz Her tarafını elden geçirdik İşe yaramaz ayla gelen yerlerini değiştirdik İki gün sonra da baştan kullanmaya başlayabilirsiniz Nasıl her yerde kullanabilirim anlamadım? Hiç merak etmeyin, sonuçtan hoşnut kalacaksınız Antre deliğini daralttık, çok pozitif genişlemişti Her halde çok zorluluyordunuz? Ama !!!! Yooo hayır itiraz etmeyin, zorlandığınız muhakkak sıkça yağlasanız iyi olur bu vesileyle çıkış deliğini de açtık Azıcık tıkanmıştı da Çıkış deliği mı ? Hani gaz çıkan deliği pek iyi açıldı ama derhal gaz çıkarırken sesini dinlemek bir zevk Ne dediniz ? Dediğim gibi herşey yolundaEmin edinmek için dün akşam bizzat kendim denedim Herşey pek iyiydi ki zevkten mesut oldum Bu sabahleyin yedi birey birden çıktık üzerine bana mısın demedi Bundan Böyle pek hızlı oysa hiç sormayın fazla memnun kalacaksınız
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.