Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Telefon Online Oyunları

Telefon Online Oyunları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum Telefon oyunlarıyla ilgili bazı şeyler sormak istiyorum Telefonum Nokia E63 İlk olarak Tibia Me oyunu Sitesinden son sürümü indiriyorum(3 mb) fakat sertifika sorunu karşıma çıkıyor Anlıycağınız açılmıyor Sadece o da değil Eskiden oynuyordum oyun klasörü 20 mb'tan aşağı değildi ne oldu da bu kadar azaldı bilmiyorum? Tibia nın kötü yanı şu Bende 2 versiyon öncesi kurulu Ama oyuna bağlanmak için son sürüm gerekli Nokia ayarlarından AyarlarUygulamalarUyg YöneticiYazılım Ayarları'ndan Tümüişaretledim Tarihi 6 ay ileri ve ya 1 yıl ileri alarak denedim olmadı Sorunum bağlanamamam Diğer oyun Warspear Oyunu sitesinden indirdim ve sertifika sorunu çıktı Yukarıdaki adımları denedim ve oyun açıldı Yalnız sorun burada da başladı Telefonum haliyle qwertyklavye Onu seçtim Yalnız navi tuşu çalışıyor Sayılar çalışmıyor haliyle qwerty klavye bi halta yaramıyor Bu sorun nasıl çözülecek Oyun açılıp servere giriş yapınca oyundan çıkamıyorum sayılar çalışmadığı için bu yüzden telefonu kapatıp açıyorum Tuşları değiştirmenin başka bir yolu var mı? Oyunu sildim tekrar yükledim aynı sorun çıktı karşıma Setup dosyasını silip tekrar mı indirmem gerekiyor?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler Konuyu yalnış yere açmış olabilirim Bu yüzden kusura bakmayın

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt