Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Telefon sapığı yardım edin lutfen

Telefon sapığı yardım edin lutfen
0
173

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Arkadaşlar kız kardeşimin telefonuna bir sağık dadandı Benim sesimi duyunca kapatıyor kardeşiminki duyunca hırıldıyor deliricem Bana bir akıl verin lutfen gunde onsekiz saat calışıyorum savcılıkla vaktim yok

Similar threads

Arkadaşlar kız kardeşimin telefonuna bir sağık dadandı Benim sesimi duyunca kapatıyor kardeşiminki duyunca hırıldıyor deliricem Bana bir akıl verin lütfen günde onsekiz saat çalışıyorum savcılıkla vaktim yok *
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
kocam beni kız kardeşimle aldatıyor destek arkadaşlar fazla şiddet durumdayım nasıl anlatacağımı bilemiyorum bundan 3 ay önce doğum yaptım kardeşim yanımda kaldı 15 gün sonra gitti o zamanlar eşimle birlikte geç saatlere dek oturuyordu ben yatak odasında uyuyordumgece bebeğim ağladı emzirmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Ilk Olarak bu yazıyı okuyan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum (: aşk konusunda deneyimsiz oldugum için sizlerden destek elde etmek istedim benim sevgilime çıkma teklifim biraz girift olaylar sonucu oldu özetle bahsediyim Şuan çıktıgım kız arkadaşımı aslında 1 aydır tanıdıgım ve en yakın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
arkadaşlar ne oluurr yardım edin bana bir akıl verin fazla çaresizim allahım fazla çaresizim lafa nerden ve de nasıl gireceğimi bilemiyorum arkdaşlar lakin inanın şuan bu yazıyı yazarken gözyaşlarım önüme akmakta çok fazla sevdiğim bir liseden kız arkdaşım var ve maalesef şuan fazla güç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
KIZ İSTEME Temel ve annesi kız istemeye giderlerVe kayın babası olacak kişi de temele şu soruyu sorar Sigara iciy misun? Yok icmiyrum İcki iciy misun? Yok icmiyrum Alemlere gidiy misun? Gitmiyrum Kızımı aldatır misun? Yok, imkansizdur Pana pi şey soyleyecek misun? Evet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
247
858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt