Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kız kardeşimin telefonuna bir sağık dadandı Benim sesimi duyunca kapatıyor kardeşiminki duyunca hırıldıyor deliricem Bana bir akıl verin lutfen gunde onsekiz saat calışıyorum savcılıkla vaktim yok
Arkadaşlar kız kardeşimin telefonuna bir sağık dadandı Benim sesimi duyunca kapatıyor kardeşiminki duyunca hırıldıyor deliricem Bana bir akıl verin lütfen günde onsekiz saat çalışıyorum savcılıkla vaktim yok *
kocam beni kız kardeşimle aldatıyor destek arkadaşlar fazla şiddet durumdayım nasıl anlatacağımı bilemiyorum bundan 3 ay önce doğum yaptım kardeşim yanımda kaldı 15 gün sonra gitti o zamanlar eşimle birlikte geç saatlere dek oturuyordu ben yatak odasında uyuyordumgece bebeğim ağladı emzirmeye...
Ilk Olarak bu yazıyı okuyan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum (: aşk konusunda deneyimsiz oldugum için sizlerden destek elde etmek istedim
benim sevgilime çıkma teklifim biraz girift olaylar sonucu oldu özetle bahsediyim Şuan çıktıgım kız arkadaşımı aslında 1 aydır tanıdıgım ve en yakın...
arkadaşlar ne oluurr yardım edin bana bir akıl verin fazla çaresizim allahım fazla çaresizim lafa nerden ve de nasıl gireceğimi bilemiyorum arkdaşlar lakin inanın şuan bu yazıyı yazarken gözyaşlarım önüme akmakta çok fazla sevdiğim bir liseden kız arkdaşım var ve maalesef şuan fazla güç...
KIZ İSTEME
Temel ve annesi kız istemeye giderlerVe kayın babası olacak kişi de temele şu soruyu sorar
Sigara iciy misun?
Yok icmiyrum
İcki iciy misun?
Yok icmiyrum
Alemlere gidiy misun?
Gitmiyrum
Kızımı aldatır misun?
Yok, imkansizdur
Pana pi şey soyleyecek misun?
Evet...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.