Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Telefonu Dinlenen Sedat Peker'in Şarkıcı Küçük Onur'la Yaşadığı Aşırı İlginç Muhabbetin Deşifresi

Telefonu Dinlenen Sedat Peker'in Şarkıcı Küçük Onur'la Yaşadığı Aşırı İlginç Muhabbetin Deşifresi
0
65

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-07f964e350a321a7a3ea0d87446517e8d8be80f6.jpg

Allah Allah, olay ne sizce bu konuşmada?

Bir vakitler acıları bal eyleyen bir aile vardı, bildiniz mi? Evet, İtibar Ailesi... Bu ailemiz nitekim de iç hesaplaşmaların, dış küsüşmelerin yaşandığı bir oluşumdu. Her üyesi şahsına münhasır olan İtibar Ailesi'nin en küçük üyesine değineceğiz artık...

80'lerde patlayan küçük müzikçi furyası, Küçük İbo'nun Hülya Avşar'ın kucağına oturmasıyla tekrar gündeme geldi. İbrahim Tatlıses'in İdobay şirketinde müzikçi olan İbo'ya karşılık, İtibar Ailesi de Küçük Onur'u piyasaya sürdü.

Ortalık dünyanın kaygısını görmüş 8 yaşındaki çocuktan geçilmiyordu. Mükemmel Çocuk olarak lanse edilen Onur ise rakibinin bilakis daha uslu, daha sessiz ve al yanaklıydı.

Albüm çalışmaları ve tuhaf senaryolu diziler bitince alışılmış Onur'un ergenlik periyodu geldi ve sesi değişmeye başladı. Bu süreçte geri çekilmek mantıklıydı, Onur da o denli yaptı. Lakin bu geri çekilme onun yetişkinliğine kadar sürdü. Onun ismini müzik piyasası yerine mafya başkanlarıyla duyar olmuştuk.

Küçük Onur, artık gazete haberlerinde Onur Sarıkaya olarak Sedat Peker'in yanında yer alıyordu vakit zaman. Zati kendisi de Peker'den aldığı manevi takviyesi daha sonra daima lisana getirdi.

Kelebek Operasyonu kapsamında yasal müsaadeyle telefonları dinlenen Sedat Peker'in birçok deşifresi yayınlandı o periyot. İçlerinde Onur Sarıkaya'da vardı ve husus net olarak anlaşılmıyordu aslına bakarsanız. İnsanın aklına çoktan seçmeli bir sürü alternatif geliyor.

2005 yılında Küçük Onur ve "manevi babam" dediği Sedat Peker ortasında geçen o enteresan deşifreye gelin daima birlikte bakalım:

(24 Şubat 2004 - Saat: 14.45) 

Sedat Peker: Alo. Onur Sarıkaya 

(Küçük Onur): Selamünaleyküm babacığım. Nasılsın?

SP: Aleykümselam ulan sahtekâr, dolandırıcı p...... Ulan, "Görev ver babacığım." Bu muydu lan, bu mudur?

Onur: Ben ne yapayım babacığım. Ben tutuyorum, getiriyorum beğenmiyorsunuz, gönderiyorsunuz…

SP: Eşşoğlueşek sen de Discovery Channel niçin seyrediyorsun?

Onur: Aşk olsun babacığım.

SP: Devamlı o tip kanalları seyredince, hayvanlar âlemine karşı ilgi duyuyorsun. Onların hemcinslerini bulup getiriyorsun yavşak. Benim o denli bir dürtüm yok.

Onur: Allah korusun babacığım.

SP: O Sezai ne diyo? ... bile daha âlâ diyo ya, seni dolandırıcı.

Onur: Birebir meslekte olduğumuz için işime taş koydu.

SP: Birebir meslekte olduğun için işine taş koymuyolar oğlum. Başarısız köpek….

Onur: Bir buyruğunuz var mı babacığım?

SP: Gözlerinden öpüyorum dolandırıcı köpek...

858,497Konular
982,551Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt