Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Telefonun Yararları

Telefonun Yararları
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Telefonun Yararları Hakkında Bilgi

Telefonun hayatımızı kolaylaştırdığı kimsenin yadsıyamayacağı bir bilgi Zararları konusunda tezler yazılıp araştırmalar yapılırken yararları konusunu da acıklamakta fayda var

Telefon herşeyden once iletişimin ayrılmaz bir parcası Gundelik hayatta mesafe olarak cok uzakta bulunan kişiler ile bile kısa surede ileitşim kurmamızı sağlayan telefon, coğu zaman hayat kurtaran bir alet de aynı zamanda

Ozellikle acil durumlarda kurtarıcı olan telefon olmasa emin olun pek cok kazada olumden kurtarılan insanlar da olmazdı Ulaşım, haberleşme, guvenlik, sağlık, eğitim gibi sayısız alanda telefonu kullanırız Eğer telefon olmasaydı butun alanlarda elimiz kolumuz bağlanırdı

Similar threads

Telefonun Yararları Hakkında Bilgi Telefonun hayatımızı kolaylaştırdığı kimsenin yadsıyamayacağı bir bilgi Zararları konusunda tezler yazılıp çalışmalar yapılırken yararları konusunu da açıklamakta avantaj var Telefon herşeyden önce iletişimin ayrılmaz bir parçası Gündelik hayatta uzaklık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Gunumuzde hayatımızın vazgecilmez bir parcası telefonTelefonun hayatımıza getirdiği kolaylıklar saymakla bitmezTelefon oncelikle haberleşme olmak uzere ulaşım,guvenlik, sağlık, eğitim Gibi sayısız alanda telefonu kullanırız Eğer telefon olmasaydı butun alanlarda elimiz kolumuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Telefonun onemi nedir? Telefon Neden Onemlidir? Telefonun hayatımıza getirdiği kolaylıklar saymakla bitmez Ulaşım, haberleşme, guvenlik, sağlık, eğitim Gibi sayısız alanda telefonu kullanırız Eğer telefon olmasaydı butun alanlarda elimiz kolumuz bağlanırdı Sevdiklerimizle haberleşmenin en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Telefonun önemi nedir? Telefon Niçin Önemlidir? Telefonun hayatımıza getirdiği kolaylıklar saymakla bitmez Ulaşım, haberleşme, emniyet, afiyet, eğitim Gibi sayısız alanda telefonu kullanırız Eğer telefon olmasaydı tüm alanlarda elimiz kolumuz bağlanırdı Sevdiklerimizle haberleşmenin en basit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Günümüzde hayatımızın vazgeçilmez bir parçası telefonTelefonun hayatımıza getirdiği kolaylıklar saymakla bitmezTelefon ilk önce haberleşme almak üzere ulaşım,güvenlik, afiyet, eğitim Gibi sayısız alanda telefonu kullanırız Eğer telefon olmasaydı bütün alanlarda elimiz kolumuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
235
858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt