Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Telefonunuzun zil sesi ne?

Telefonunuzun zil sesi ne?
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Telefonunuzun zil sesi ne? Bir şarkı mı yoksa telefonun kendi melodilerinden biri mi? şarkıysa ne ? Benim telefonumda sevgilim aradığı süre beatlesI want to hold your hand çalıyor öteki cümbür cemaat aradığında ise, AnimalsDon't let be misunderstood sizinkileri de öğrenelimtelefonunuzunzilsesine5c51c05030f90gifalt :uhh: Bananen Smilies015 :uhh:  

Similar threads

New moon Yeni ay Şarkısı Papercut New Moon filminin soundtrack albümünde muhteşem şarkılar var Filmin fragmanlarında kullanılacak şarkı ise Linkni Parka ait Paper Cut adlı şarkı Soundtrack albümünde Coldplayden the Fray e ve Fatboy Slime değin böylece çok ünlü grup ve şarkıcılardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
İngilizce Anlamlı Sozler Ve Anlamları İngilizce Anlamlı sozler İngilizce Anlamlı Sozler anlamı By the way, I want to say, please don´t go, I love you so!! Turkcesi: Bu arada, soylemek istedigim birsey var, lutfen gitme, seni cok seviyorum! Can not stop loving you Turkcesi: Sana olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
İngilizce Manalı Sözler Ve Anlamları İngilizce Anlamlı sözler İngilizce Manalı Sözler anlamı By the way, I want to say, please don´t go, I love you so!! Türkçesi: Bu Arada, soylemek istedigim birsey var, lutfen gitme, seni cok seviyorum! Can anekdot stop loving you Türkçesi: Sana olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Cep Ajan yazılımları Casus ’ adlı yazılım programıyla telefonunuz dinleniyor olabilir Telefonunuz kapalı olsa bile dinlenmesi olası Yalnızca sizin sesiniz yok, bulunduğunuz ortamdaki tüm sesler kayıt altına alınabiliyor Teknolojideki hızlı gelişmeler baştan sona en yakın arkadaşınız, dostunuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt