Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

telekomda adsl satma muhabbetleri

telekomda adsl satma muhabbetleri
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
telekomda adsl satma muhabbetleri telekomda çalışıyorum başımdan geçen bişey böyle herif gelirse tekrar aynını yaparım 1549147839 1549147839 telekomdaadslsatmamuhabbetleri5c561ec3cccddtelekomdaadslsatmamuhabbetleri5c561ec3cccdd http:wwwzevkliorgimagessmiliesbiggringif +merhaba adsl bağlatıcaktıkla buyrun muavin olayım! +size bir kaç sorun var ? ewet buyrun hanfendi +derhal siz bize modem vereceksiniz yaa bununla telefon edebilirmiyiz evet edebilirsiniz +modemi görebilirmiyim buyrun modem bu +eee bunların tuşları yoq ewet bundan tuş olmaz telefon bağlayacaksınız +anladım ne gibi evraklar vermemiz lüzumlu? yalnızca nufus cüzdanı fotokopisi +ne yapacaksın onu kayıt edecem +neyi adsl yi tabiki +ii de benim adsl em yokki bağlıyacaz ya +neyi adsl yi efendim +anladım adsl için ne zorunlu bir bilgisayar birde telefon hattı +anladım bilgisayda veriyomsunuz hayır onun sizde olması lazım +fakat yok ne yapacaz alacaksınız +nerden bilgisarcıdan +o nerde yeniden var hanfendi +anladım şimdi yapmamız gereken bişey varmı bizim bitene pc almanız lazım +pc ne oluyor acaba? bilgisayar demek +anladım tşk ederim sağ olun en tşk ederim bu arada parmağınızda gümüş yüzük var sözlümüsünüz hayır değilim +niçin takıyosunuz o vakit sizin gibilerden kaçmak için +terbiyesiz müşteri adsl bağlatmıyom ben allahını seversem ciddimisin +evet ne olacak allah razı olsun +gıcık ne olacak huyum kurusun öyleyimdir allah’a ısmarladık +seni abime söyleyecem söylemezsen mk +terbiyesiz kalk bi git ya itmiş görürsün sen bayy  

858,477Konular
981,280Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt