Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Telesekreter Mesajları

Telesekreter Mesajları
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Telesekreter Mesajları MerhabaBen John Telefon sirketinden ariyorsan, faturanizi odedim merak etme Anne Baba eger sizseniz, bana acilen para gonderin Yatirim danismanim eger arayan sensen, bana yeteri kadar para gondermemissin Erkek arkadaslarimdan biriysen, bana borcun var halaparami vermedin Kiz arkadaslarimdan biriysen, hic endiselenme bende para bolMerhaba simdi de sen bisey soyleMerhaba ben su anda evde diilim lakin telesekreterim evde, benim yerime onunla konusunsimdi size biiip diycekMerhaba,ben David’in telesekreteriyim siz kimsiniz??Merhaba mesaj birakirsaniz sizi ararim seksibir mesaj birakirsaniz, sizi HEMEN ararim Merhaba!!! John’un telesekreteri bozuldu ben buzdolabındayımMerhaba bu konusan bir makinedir ben mesajlari anlayabilirim sahiplerim cok pak insanlardir,evimiz cok zevkli dosenmistir Bir sürü yardim kurumuna bagista bulunmuslardir hey hala ordaysaniz mesaj birakin, onlar sizi geri ariycak kadar naziktirlerBu bir telesekreter degildir bu bir telepatik dusunce okuma makinesidir bip sesinden daha sonra adinizi,neden aradiginizi ve numaranizi dusunun, ben de sizi aramayi dusunucemMerhaba buyuk ihtimalle evdeyim, lakin hoslanmadigim birinin aramasindan korkuyorum Mesajinizi birakin, size geri donmezsem demek ama o korktugum sizsinizMerhaba ben George!! Su anda size cevap veremiyorum mesajinizi birakin, ben size geri donene dek telefonun basindan ayrilmayinLutfen sinyalden sonradan mesajinizi birakin gerçi gürültüsüz kalma hakkiniz var cunku soylediginiz hersey kaydedilecek ve aleyhinize delil olarak kullanilacaktirMerhaba!! Biz Jim ve Sonya’yiz Su anda telefonu acamiyoruz cunku yapmayi cok sevdigimiz biseyle mesguluz Sonya’nin tarzi yukari asagi, benim tarzim soldan saga ve yavas yavas Neyse siz mesajinizi birakin, biz disimizi fircalamayi bitirince sizi arariz  

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,938Kullanıcılar
Rzgr27Son üye
Üst Alt