Telesekreter Merhaba karım ve ben şu lahza size cevap veremiyoruz ama numaranızı bırakırsanız isimiz biter bitmez sizi ararızMerhabaBen John Telefon şirketinden arıyorsan, faturanızı ödedim merak etmeAnne Baba eğer sizseniz, bana şimdi para gönderin Yatırım danışmanım eğer arayan sensen, bana yeteri değin para göndermemişsin Erkek arkadaşlarımdan biriysen, bana borcun var hala paramı vermedin Kız arkadaşlarımdan biriysen, hiç endişelenme bende para bol Merhaba şu anda de sen bişey söyleMerhaba ben acilen evde diilim ama telesekreterim evde, benim yerime onunla konusunhemen size biiip diycekMerhaba,ben David'in telesekreteriyim siz kimsiniz??Merhaba mesaj bırakırsanız sizi ararım seksibir mesaj bırakırsanız, sizi HEMENCECIK ararımMerhaba!!! John'un telesekreteri bozuldu ben buzdolabıyımMerhaba bu konuşan bir makinedir ben mesajları anlayabilirim sahiplerim çok pak insanlardırevimiz fazla zevkli döşenmiştir Bir sürü destek kurumuna bağışta bulunmuşlardır hey hala ordaysanız mesaj bırakın,onlar sizi geri arıycak kadar naziktirlerBu bir telesekreter değildir bu bir telepatik akıl okuma makinesidir bip sesinden daha sonra adınızı,neden aradığınızı ve numaranızı düşünün, ben de sizi aramayı düşünücemMerhaba büyük ihtimalle evdeyim, fakat hoşlanmadığım birinin aramasından korkuyorum Mesajınızı bırakın, size geri dönmezsem çağırmak ama o korktuğum sizsinizMerhaba ben George!! Acilen size cevap veremiyorum mesajınızı bırakın, ben size geri dönene kadar telefonun başından ayrılmayınLütfen sinyalden sonra mesajınızı bırakın gerçi gürültüsüz kalma hakkınız var çünkü söylediğiniz herşey kaydedilecek ve aleyhinize delil olarak kullanılacaktirMerhaba!! Biz Jim ve Sonya'yiz Derhal telefonu açamıyoruz çünkü yapmayı fazla sevdiğimiz bişeyle meşguluz Sonya'nın tarzı yukarı asağı, benim tarzım soldan sağa ve ağır ağır Neyse siz mesajınızı bırakın, biz dışımızı fırçalamayı bitirince sizi ararız